OH-SO-TIRED

Jag och P tittade på Lyxfällan halva natten igår. Kanske lärde oss något? Konstigt nog så gör man ju det - hur man inte ska hantera pengar. Vissa utav "gästerna" i programmet verkar inte alls veta hur den ekonomiska världen vi lever i ser ut. NEJ, du kan inte köpa nallar, dockor och ljusstakar för 10 lax i månaden om ni inte har så mycket pengar över efter att allt anat är betalt. Speciellt inte då du har barn OCH en fukt/mögel-skada i huset. Jävla idiot.

Samtidigt så förstår man vissa mer än andra, dom flesta kan hamna i en situation där en konjuktur eller uppsagd tjänst kan påverka ens ekonomi negativt på en extrem nivå. Såklart. Speciellt om man precis köpt hus eller liknande. Det är dock INTE normalt att äga 4 båtar och ett hus på tusen kvadrat. Och samtidigt behöva byta ut halva huset pga olika slitage.

Nu släpper jag detta. For now. SO-FUCKING-TIRED. P gick till skolan precis och jag ska ta tag i lite telefon-ärenden om ett tag. Kunde inte somna om när P hade stuckit så nu sitter jag och gäspar och fryser som fan. Känns som vinter och jag gillar inte det.

Så här såg det ut när det var varmt i somras (längta!)


Kommentarer
Postat av: sophie, nowalies mamma

svar: Åh men fy :( Förlåt!

2010-10-14 @ 09:31:38
URL: http://sophiehs.blogg.se/
Postat av: Sara

Lyxfällan är bra ! :)

2010-10-14 @ 09:52:01
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: GUEVACCI

tack som fan:D hoppas du följer den^^

2010-10-14 @ 10:15:53
URL: http://guevacci.blogg.se/
Postat av: Pace

Sv. Haha, tack!

2010-10-14 @ 11:22:04
URL: http://pacemakers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback