Presenter

Kom hem till mammsen igår och fick lite söta presenter. Två superfina skjortor och så dessa underbara ringar. De som känner mig vet om att jag äääälskar ringar så blidde superglad. Tack, mammi! <3



-


Helg

Nu är det helg igen! Woho. Samma planer som förra fredagen, dock för en annan anledning. Nu fyller en vän år, så det blir fest och dans i Kristianstad. Stället där jag alltid går vilse. Argh! Idag åker spetsklänningen på, inga klackar - har alldeles för många skoskav för det. JIPPIE, vad danssugen jag är.

Ps. GAMMAL bild. Men jag dansar i alla fall. Typ.




Tv-serier

Serier. Jag älskar dem, många gånger mer än filmer. Att jag sedan följer så många att jag knappt hinner hänga med är en annan sak! :) Så... här kommer en lista på serierna jag följer just nu:

Bones - Brottbrottbrott, I love it. Speciellt med humorn som finns i Bones. Och sen älskar jag skådespelarna och relationerna mellan rollerna.

House - Ett tag sedan jag såg ett Houseavsnitt, men det är ändå en av mina absoluta favoriter någonsin. Liknande humor som i Bones, enligt mig. Och så en så in i helvetes sexig läkare.

The Big Bang Theory - Komedi på Bams nivå yes! Massa nördar och en 'normal' tjej. Hur kommer detta att gå? Kaos, kaos och åter kaos. Men ack, så jävla roligt.

Vampire Diaries -  Well. Denna har jag ju redan skrivit ett helt inlägg om...

90210 - Inte kollat de senaste avsnitten, mest för att jag haft fullt upp med alla andra serier, men ganska underhållande. Är då som en dotterserie till den mycket äldre men väldigt populära serien Beverly Hills. Mycket intriger. Hela tiden.

The Mentalist - Synsk snubbe som jobbar med att lösa brott. I love it.

Övriga

Biggest loser - Går det på TV och jag är nära en så kan ni ge er fan på att jag sitter klistrad. Har dock endast sett ett avsnitt av den nya säsongen

Jag hoppas att det kommer ut en andra säsong på jPod. Den har jag också skrivit om tidigare. Nördhumor på hög nivå.

The Hills - Kollade en hel del på det när jag låg hemma med smärta. Kläderna tjejerna har är ju helt amazing.




The truth


4 chord songs

Har ni någonsin lyssnat på en låt och tyckt att den är väldigt lik någon annan låt? Well.. Grabbarna i Axis of Awesome har svaret på varför. Riktigt underhållande och minst sagt... konstigt, hahahaha.



Velvetcigarette

Finns inte så mycket att säga om den hära tjejen. Hennes bilder är helt otroligt vackra. Enjoy.





Surprise - jag är vaken!

Det gick inte så bra att somna så jag stack ut och joggade en stund istället. Nu har jag chillat lite vid TV:n, det är Vakna! med The Voice på femman. De är helt galna, verkligen morgonunderhållning. Tänkte vara en duktig hemmafru nu och diska och plocka undan lite. Sen får jag helt enkelt se om jag är sova-trött eller om jag orkar dra förbi jobb eller har energi till att plugga innan John Blund-dejten. Vi får se, vi får se.

Ps. Kolla mina fräsiga brillz. Pink-style. Kommer att vara koolast på stranden i sommar.


Gnite

När resten av världen vaknar beger jag mig mot John Blunds land. Har spenderat sista timmarna genom att kolla på den gamla Disneyfilmen Prinsen av Egypten. Som liten såg jag alltid Disneyrullarna på svenska, då man inte fattade engelska, något som gjort att jag idag föredrar de dubbade versionerna. Nu såg jag dock Prinsen av Egypten på engelska. Den är ju jävligt bra ändå, måste jag säga. Sångerna är väldigt vackra.

Nej, får försöka sova. Ciao.

Vampire Diaries

Jag älskar serier och jag har blivit galen i vampyrer. Hur perfekt är inte en vampyr-serie för mig då? Vampire Diaries har allt - lagom mängd med skräck (ah! Blir så jävla rädd direkt), drama, kärlek och väldigt fina pojkar...

Elenas föräldrar gick bort några månader tidigare och när hon möter Stefan så blir hon glad för första gången sedan dödsolyckan. Samtidigt kommer Stefans inte helt goda bror till stan, flera mystiska dödsfall börjar att ske i området och Elenas lillebror och bästa vän har sina problem på sina håll. Och så döljer Stefan något...



Min bok.

Som yngre hade jag en dagbok som användes väldigt flitigt. Min favorit hade jag när jag var sisådär nio år gammal. Det var Nalle Puh och Nasse på. Jag älskade verkligen Nasse som barn, han var så jävla söt. Fast, han är ju fortfarande min favorit i serien. Man blir helt enkelt aldrig för gammal för Nalle-Puh.

Så nu har jag tänkt lite grann... och jag tycker att det är dags för mig att skaffa mig en dagbok igen. En bok där jag kan skriva ner mina tankar om saker som hänt, händer och vad jag hoppas och tror kommer att hända i framtiden. Sidor som jag kan fylla med tankar, utan att behöva bry mig om att någon ska läsa. Min bok, helt enkelt.

Får springa ner och köpa en i veckan. Woho.




Baddräkt

Jag är inte ett speciellt stort fan av baddräkter egentligen, men denna skulle jag verkligen kunna tänka mig att ha. Lite jobbiga märken bara... Finns att köpa här.



Jag minns...

... tiderna då Gwen Stefani var en del av No doubt. Sjunga kunde hon (såklart) redan då.. och snygg var hon också. På det hära... sena 90-tal/tidigt 00-tals sättet. Hennes utstrålning var i alla fall helt jävla underbar.

Enjoy.




BikBok

I vissa perioder är Bikbok en affär jag älskar - i andra perioder går jag förbi utan att ens kolla in. Nu har jag inte varit där på ett tag så jag kikade in på hemsidan istället. Och vad fann jag där? Jo, en helt underbar sommarklänning och två minst lika fina ringar. Ge mig, snälla?


-


Malmö @ Winter

Hittade denna otroligt vackra, men väldigt dystra, bild från Malmöcentral. De gamla pågatågen, alla döpta efter stora svenskar, byts efterhand ut och snart är väl alla försvunna... Här har ni Piraten! Bildkälla.



RayBans

Modern min sitter med de snyggaste RayBans ever. Lite äldre version, lite annorlunda form än de klassiska wayfarer:sen nedan. Brillzen hon har är antagligen äldre än mig, men helt underbara. Helst skulle jag velat vakna upp med dem brevid mig imorgon, men jag tar mer än gärna emot dessa nedan också! ;)



Planer för dagen


Seg

Jag är så himla seg. Sovit cirkus tretusen timmar inatt/idag men ändå så piggnar jag inte till. Varit ute och gått har jag också - men ändå är min energi spårlöst försvunnen. Har antagligen med smärtan att göra, men jag VILL INTE! Mwahah. Jag vill vara en pigg liten pluggsugen apa, just nu. Men då jag tydligen inte är det så får jag väl låtsas då... vi får se hur det. Återkommer självklart med resultat senare, haha.

Vet ni vad jag ska plugga? Komiskt nog; geologi - vulkaner och dylikt................ Försöker min lärare påpeka att inlämningsdatumet redan varit genom att 'sätta igång' den isländska vulkanen? Tål att tänkas på.




Så här däckad jag är nästan... bilden är från i somras. På BK. Haha


Amazing kids

Barn som sjunger helt otroligt bra - här har ni två av mina absoluta favoriter.


Nästan bättre än originalet, måste jag säga... Lin Yu Chun, heter han. :)



Andrew Johnston var med i Britain got talent och har fått mig att börja gråta - flera gånger.




ABC

Kunde inte somna på flera timmar innan idag. Så knasigt, egentligen då jag brukar kunna däcka isönder mig efter en utekväll med alkohol. Men icke sa John Blund! Han dök upp tidig eftermiddag så sömnen slog in, vilket innebär att jag vaknade typ...för en timme sedan. SÅDÄR bra. Men en rolig kväll! Förresten, kan du alfabetet?


Jag kan det redan, men repeterar det gärna med detta coola tryck - Rockalfabetet. Bam-favoriten Freddie Mercury finns givetvis med, tillsammans med andra stora musiker så som Sid Vicious, Frank Zappa och Bob Marley. Sugen på att köpa? Här hittar du det.




Källa: http://feber.se/hem/


Hemma

Härlig natt i Ktown, verkligen. Kom precis hem efter en lång och tröttsam resa hem med tågbyte och allt. Hur kommer det sig att jag blev pigg nu när jag fått möjlighet att sova? BLÄH. Äsch, somnar nog efter några minuter i sängen. PUSSAR.


And off I go

Nu ska jag snart bege mig mot Kristianstad. Planerna är att jag, Helena och Anja (ev. någon av Helenas vänner) ska mötas upp och umgås en stund innan vi dansar natten lång! Men man vet aldrig med oss - vi får se vad som händer, helt enkelt.

Blev så arg på mig själv innan. Sprang rundor i rummet för att hitta mina supersnygga ringar, men hittade fan ta mig bara en av de jag ville ha. Och en annan, som egentligen inte passar till kläderna jag har. Men så får det helt enkelt bli, vilket i-landsproblem va!? Och det blev ingen spetsklänning... för det tänkte Helena ha!

Ha en underbar fredag, vänner.



Jag minns...



xoxo Bam

Dans-fredag

Ska ut och dansa med några vänner ikväll. Först blir det tåg genom nästintill hela Skåne, men vad gör det när man sedan får spendera kvällen och natten med människor man älskar? NADA! Funderar på att ha på mig en klänning som liknar den här... men vi få se. Denna kommer i alla fall från Nelly.


Den nya miljövänliga stolen från Nissan

Första reklamen jag väljer att dela med mig av är från Nissan. Smått annorlunda, men väldigt underhållande. Ingen bil - dock en stol! Enjoy.



Painz

Smärta, smärta, smärta. Nån gång kommer det att släppa, och jag vet att det närmar sig (har redan börjat känna av det i magen, den pratar annorlunda!) Men inatt gick det icke att få sömn. Får ta och nanna några timmar nu - ska upp kvart i åtta. Ciao.


Sleep tight.



Ny kategori - Reklamfilmer

Något som jag anser vara väldigt underhållande är reklamfilmer. Kanske inte när det blir reklam mitt i ett spännande avsnitt av Bones eller Idol, och kanske inte heller mitt i filmen man ser - men absolut när man själv kan klicka sig rundor bland all reklam som någon sin gjorts. Youtube är en grym sida för sådana skattjakter och jag är en ganska bra jägare. Ni får ta del av mitt byte!


Hopp

Omg. Det är det enda jag har att säga om denna videon. När jag först såg den så tänkte jag saker så som "VAA!?", "NÄE?" och "Är dem dumma i huvudet, eller?". Men jag blev förälskad. Vilken kick det måste ha varit, vilket hopp de än gjorde. I alla fall, Topp 10 coola hopp på youtube. ENJOY.




MONKI

Åh.. kollade rundor på Monkis hemsida och hittade massor (främst basplagg) som jag vill lägga beslag på. Så om någon känner sig manad så får ni gärna ge mig någon av sakerna nedan. Enjoy.





Flätor

Pippiflätor. Det är så jag ser ut när jag pluggar. I alla fall idag. :) Eller ja. Igårkväll... Nu ska jag hem. Later.




Jag faller lätt som en plätt - för en Malmöflickas sätt

Hur vacker är inte denna låten? Sen att den är HELT och hållet sann... det är en annan sak ;)



Diagnos?

Tudels.

Idag har det varit en minst sagt omskakande dag. Tidig morgon begav jag mig mot vårdcentralen, för att sedan bli vidarskickad till kirurgakuten på UMAS. Två timmar satt jag och väntade på att få träffa läkaren. Inte som när jag var yngre och det kunde ta 7-8 timmar innan man kom in.

Och tänka sig. De kom fram till något. Nu ska min vanliga läkare bara gå igenom lite tester för att se att allt annat är kollat, sen får jag antagligen diagnosen. En tarmsjukdom som jag kommer att få lära mig att leva med, men även lära mig att hantera, påverka och fixa så att jag inte har så jätteont alltid.

Jag är lite kluven. Samtidigt som jag är extremt lättad över att jag vet vad det är som har gjort så ont i tre månader (och fått mig att bli en innesittande oplugghäst med sockerberoende) så är det något som jag kommer att få leva med resten av mitt liv. Lycka och olycka i en galen obalans.

Jag somnade när jag kom hem till mamma. Hon lät mig sova, och jag vaknade upp vid tio ikväll. Min dygnsrytm är helt galen, men det kan lösa sig nu när jag inte behöver ha ont hela tiden längre. Det finns hopp.


xoxo Bam



Intense


Äkta brunett

Har färgat håret ikväll, nu ser jag nästan ut som en äkta brunett igen...




Tänka sig...

...ännu en dag är här. Dammsugandet är klart - dags att byta om och bege sig mot mammsen. Vi hörs sen!

El clásico

Som barn var jag galen i fotboll. Något som jag än idag är - i perioder. Jag prioriterar helt enkelt bort matcher jag vill se, för att plugga, umgås med vänner och kvällar ute. Men varför - egentligen? Sedan jag lärde mig att prata har jag älskat att titta på fotboll. Och när jag väl gör det nu för tiden (som idag!) så älskar jag det. Saknar dock att ha koll på alla spelare, lag och tränare.

Nej, nu ska jag börja kolla fotboll igen. Speciellt efter en sådan härlig seger som idag. BARCELOOOONA!  Leo Messi.



Barn - en handelsvara?

Familjeläget runt om i världen varierar. Vissa familjer (många i fattiga länder) har fler barn än de har resurser att ta hand om, för andra är det biologiskt omöjligt att få barn. Barn svälter, blir övergivna, sviks och ratas. Den fina möjligheten att adoptera har i vissa fall förvandlats till en handel med barn som vara.

-

Ett exempel är ’Justin’ som är åtta år, egentligen Artyom. När han föddes var hans moder 19 år gammal,  och tvingades sex år senare att lämna ifrån sig sonen pga alkoholmissbruk. Många skulle nog anse detta vara ’det bästa för pojken’, andra skulle kanske inte hålla med. I vilket fall som helst så tror jag att pojken kände sig sviken, lämnad.

Artyom bodde på ett barnhem i en sibirisk stad fram till i september förra året. Då adopterades han, och flyttade hem till Torry-Ann Hansen i USA. Än så länge verkade allting bra, äntligen skulle pojken kanske få den ro, tygghet och kärlek som alla barn är värda. Men icke.

Tidigare i veckan fann man pojken, helt ensam, utanför en myndighetsbyggnad i Moskva. Runt halsen hade han en lapp med texten: ” Till den det berör. Jag vill inte vara förälder till det här barnet. Eftersom han är ryss så återlämnar jag honom till er omsorg och vill annullera adoptionen.”

Torry-Ann Hansen, kvinnan som skulle ge Arytom trygghet, hade istället tröttnat och satt honom på ett plan till Moskva. Helt ensam. Han hade fått en ryggsäck med godis, kakor och färgpennor, och han hade fått höra att han skulle på en utflykt.

Torry-Ann Hansen hävdar att Artyom var mentalt instabil (något jag anser vara förståeligt efter hans korta, men skakiga liv), och att barnhemmet han bott på hållit detta hemligt för att enklare bli av med honom. Något som förnekas av ryska myndigheter. Pojken, däremot, har berättat att Torry-Ann var ”elak”, ”inte älskade honom” och brukade dra honom i håret. Om detta är sant, så är det inte konstigt att pojken förblev i ett instabilt tillstånd.

-

Att bara sätta barnet på ett flyg med en lapp runt halsen, rakt ut i världen. Ett redan skadat barn, full med ärr från tidigare erfarenheter, blir sviken igen. Lämnad. Jag kan bara inte förstå hur man kan ha hjärta att göra något sådant. Ser man verkligen barn som en handelsvara? Min fråga är nu, skulle Torry-Ann behandlat ett biologiskt barn på detta viset? Kärlekslöst och aggressivt. Nå, det får vi aldrig veta, men i vilket fall som helst så är det en tragisk historia.

I Kina har det tyvärr blivit så på många sätt, på grund av enbarns-lagen. Men det är en annan del av historien, som vi får diskutera en annan dag.

HÄR kan ni läsa om Artyoms historia.






Mera tröjor!

Tröjor, tröjor, tröjor. Jag kan verkligen inte få nog av dem, som ni kanske har märkt. De tar upp mest plats i min garderob (har till och med ett lager på golvet i garderoben...), och jag vill bara ha fler! Tröttnar aldrig. På vintern har jag dem för att hålla mig varm och på sommaren så har jag hellre en tjocktröja istället för jacka. Inte så klumpigt, heller. Dessa fem hittar ni på Junkyard.





Morgon?

När man börjar anse att 14.00 är morgon... då har man börjat vända fel på dygnet. (för min del; igen.)

Som jag nämnt tidigare så har jag en del sömnproblem. Sov i vissa perioder näst intill inget, medans jag andra gånger kan sova 16 timmar varje dygn. Denna obalans - tillsammans med att jag oftast sov på dagen istället för på natten - gjorde mig galen. Tyvärr är smärta svår att styra över på så sätt, men när jag äntligen för ett tag sedan somnade elva på kvällen och vaknade åtta (flera dagar i rad!), då hoppades jag innerligt att det skulle hålla. Men icke. Men ingen idé att hänga läpp - här ska det göraas grejer.

Med detta säger jag; god morgon världen.

Ps. Så här liten var Indie när han flyttade hem till oss!


Det är nog bara jag...

Det är nog inte många som får ett sådant här ryck en sen fredagskväll/natt. Vad jag gjort som är så galet? Mjo... jag sitter och pluggar juridik. En fredagsnatt. Inte precis det man tror om en nittonårig tjej som bor i centrala Malmö. Men nej, no party for this girl tonight. Men inte mig emot. Mitt val och jag är väldigt belåten med det. Puss på er alla. Så här ser en studig Bam ut. Mjukisbrallorna är också på. Pojkvännens, såklart.





Facebook-farsan

Myes. Min pappa har facebook och han är den coolaste av de alla där. Kolla själv. Snacka om att Bam blev busted.






Nelly-outfit

Solen skiner här i Malmö och om jag skulle spenderat dagen med att springa rundor på stan så skulle jag gärna gått klädd så här. Jeansjackan är från Cheap Monday och tshirten från Acne. Allt går att köpas på Nelly.

MEN... nu har jag inte spendrat dagen på stan, så iställetså sitter jag i leggins och en av pojkvännens tröjor. Inte allt för jävligt, det heller. Nu blir det dusch.




I påsen fanns...

... en We will rock you-mössa! Som det Queen-fan jag är så blev jag superglad! Och en ny mössa till mina nattvandringar har jag också behövt. Snacka om världens bästa vän.

Ni får se den på mig sen, I promise.




Påse

I denna påsen låg presenten jag fick från My. Inköpt i London. LYCKA.


En liten tanke


DC

DC är ett annat märke jag gillar väldigt mycket (snackade ju om Hummel tidigare), dock så gör de mycket mer snygga kläder till killar. Jag har väldigt små fötter och använder väldigt ofta smala jeans eller leggins - annars skulle jag hoppat rundor i breda DC-skejtarskor varje dag. Finns att köpa HÄR.

Funderar dock på att klicka hem jackan och linnet... perfekta nu till våren!


Statusupdate.

Jag gick en lång runda i regnet. Jag satt ner och njöt av den friska prinsluften. Det regnade mera. Jag gick lite mera. Tänkte mer och tänkte mindre. Bara gick. Kom hem och grät. Mår bättre nu. För de som gives a fuck.

Kaos

När det blir kaos i mitt huvud, då sticker jag ut. Detta innebär alltså att jag ska ut nu, ciao.

Hummel

När det gäller snygga långärmade ziptröjor så har Hummel mina favoriter. Min svart/gråa hummel (ser ut som de två tröjorna högst upp) är min favorittröja genom alla tider - den har två år på nacken men ser helt ny ut! Bra kvalitet, snygga som få och jävligt sköna. Så det ska vara med kläder. Dessa nedanför hittar ni HÄR.


Planer

Nu ska jag ta itu med första punkten... wish me good luck. Min kondis är inte den bästa, och inte min hälsa heller.



Oj...

Jag har sovit i elva timmar! Ingen aning om varför, sov inte allt för lite igårnatt, gjorde inte allt för mycket igår eller så... nej. Allt var lagom. Men ändå sover jag i elva timmar. Jag som hade saker att göra... nej! Nu får jag springa iväg. Ses senare!



Finns en poäng...


Inte enkelt

Så här låg kärleken min när jag satt (halvlåg) vid datorn igårnatt. Antagligen var han på myshumör, trots att han sov. Detta var alltså hans lösning - inte så jättebekvämt för mig, kan jag säga! Men sött.




Dilemma

Okej. Egentligen är det väl inget dilemma, men jag har så mycket plugg att göra så vet inte riktigt om jag har tid att gå ifrån skolböckerna.... hrm.


Bustier i fin färg

Tips från Coachen: Skaffa en bustier och bli snyggast på festen! Matcha till kavaj.

Denna, i den underbara färgen, finns hos forever 21


Will iPad blend?

Gillar du inte din nya iPad? Här är ett roligt sätt att göra sig av med den på. Och snälla. Filma och lägg ut på youtube, så att vi kan få ta del av dina aggressioner mot Apple! (För sådana borde du ha om du äger en appleprodukt. Varför? För att Apple suger. Enda vettiga de gjort är iPoden.  Jag spyr på iPhone. Och vem fan vill ha en mac, liksom?)


Godmorgon

Vissa ser ut som prinsessor när de vaknar - men jag är inte en av dem. Jag ser snarare ut som ett yrväder. Och oj, vad det syns att jag behöver färga håret.


Not without my best friend




Music is my drug


Mindfucked a la Shutter Island

Tjena mittbenor.

Ni som gillar psykologiska skräckfilmer (aka ni som gillar att bli mindfucked) - se Shutter Island. Di Caprio visar vilken grym skådespelare han är och ni kommer bli helt... ja. Lurade.

Jag klarar personligen inte sådanna filmer. Men jag tänkte se denna, mest för att alla som sett den säger att den ska vara så jävla bra. Och bra var den, men så jävla mindfucked jag är nu. Jag mår fan dåligt. Ska tända ljuset och njuta av nikotin. Eller socker.



Toffs.

Bu! Jag kör på toffs idag - av en enda anledning. Att jag är för lat för att borsta ut håret. Mwahah. Ska träffa upp en nära vän för fika, på tiden då det var längesedan jag träffade henne. Ha en underbar dag!


Grattis älskade vän


Påsk-time

Myes. Först påsklunch sedan påskmiddag. Vi ses ikväll!


Ringar

Första är från YSL och de tre andra är Robert Cavallis underbara skapelser. Alla fyra får gärna ramla ner i mitt brevinkast imorgon. Någon frivillig som vill köpa åt mig?
Finns att köpa här.


Första april

Ja, igår var det första april. En av de värsta dagarna på året - och nu skojar jag inte. Jag hatar verkligen denna jävla dag. Vågar man inte luras de andra trehundrasextiofyra dagarna på året så ska man skita i det den första april också. Varför jag hatar detta hemska datum? Historien sträcker sig tillbaka till dagistiden. Jag blev helt enkelt lurad inför hela dagisklassen, och alla såg det. Alla skrattade och jag fick tårar i ögonen. Det borde fan klassas som barnmisshandel. Skiter fullständigt i att ungen var lika gammal som mig - in i fängelse direkt! No harm!

Nåja, skämta ska man få göra, men vissa skämt går helt enkelt för långt. Folk som blåser någon stackars kär kotte om sina känslor för denne är en grupp som inte är allt för liten, men hemsk! HEMSKA MÄNNISKOR, hör ni det? Ni sårar någon 'för att det är förste april'.

Jag får en tung klump i magen på morgonen den första april som inte släpper förrän klockan slår midnatt. Då kan jag andas ut. Inte lurad och förnedrad inför en stor grupp människor idag heller - vad skönt. Resten av året kan ni få lura mig hur mycket ni vill, då är det inte så självklart att man borde förstå det. Mwahaha. Kör hårt!

Min kusin dock. Hela han är ett skämt. Födelsedag: Första april. Såklart.