run run run.

 

Jag är på gång. Ska bara inhandla snygga löpkläder sen så kommer min kropp att må superbra.
Jag kommer att gå ner i vikt (fan på tiden då jag gått upp alldeles för mycket), jag kommer att få kondition och jag kommer att må så jävla bra. Att löpa är min grej, jag älskar det verkligen. Snälla revben, må bra. Snälla
snö, försvinn. Hatar att springa utomhus när det är halt. Får en spärr, kan inte ge allt. Är väl lite nervös för att ramla.

This is nice.


Nyårslöften

Jag gillar inte den här idéen med nyårslöften egentligen. Man lovar saker bara "för att" och sedan håller man inte dom. "Man" i detta fallet är jag. Nejnejnej. Ska jag lova mig själv något så ska det vara helhjärtat och när det behövs, inte på nyår för att det är en nyårsgrej. Just iår råkar det vara så att jag försöker sluta och börja med några grejer just i nyårsvändan, så tänkte att när jag ändå ska lova mig något så kan det vara på nyår. Så. Vad är det jag ska ändra? Ena saken vet ni nog redan.


Gott nytt år älskling


God morgon världen

 

Så här ser jag ut just nu. FRESH.


CUT BROWNIE

Osminkad, trött och med nyklippt lugg. Och ingen utväxt längre. WOHA.

Älskar min drogade min på bild 2. HÄHÄ. Sooo BAM 2011...


Landet.

 

På väg till bussen imorse. Fina Myen. Finalina Myen som jag inte kommer att träffa på ett bra tag nu.


Småsaker

 

Utöver de nya träningsböckerna så köpte lite småsaker häromdagen. Cottonpads, nagelrepair, två par nagellack (lac beige från iIsadora som ser rosa ut på bilden och ett miniblått lack från Maxfactor) och sinkborttagningsmedel. Saker som man behöver och absolut vill ha. Alltid. Hihi. Ska försöka att komma ihåg att ta en bild på mina naglar så att ni får se hur Lac beige egentligen ser ut. Synd att naglarna är så skadade just nu bara. Sönderbitet runtomkring och allt. Härligt.


VICTORIA SECRETS

Ja, snart blir det fashion show på TV. Vi ses efter, va?

hos myen

Jag sitter på landet. Eller ja, jag halvligger faktiskt. Hemma hos My är jag. Kvällen har vi spenderat genom att klistra i ett fotoalbum vi började med 2007, kolla film och spela lite Wii. Jävligt mysigt måste jag säga. Snart ska jag sova (är så jävla trött!) och imorgon har jag planer. Såklart. Blir att träffa vänner och börja packa. Måste leta upp saker som ska med till Stockholm. Annars får jag panik sista dagen. Typiskt mig.

Vi ses små barn. Nanna gott.

Bam.

Bam is in pinky-love

 

Jag är en person som älskar svart, grått och vitt. Det ska vara neutralt. Ungefär som beige. När jag blir kär så flyger jag upp och studsar på små rosa moln. Ja. Rosa. Hela världen blir full med liv och färg. Finns inget så underbart som denna känslan. Inte ens alla pengar i världen skulle kunnat få mig så här lycklig. I ♥ P.

 

På tal om rosa. Det finns en tjej som ÄLSKAR rosa. Hon har en tävling just nu också. Perfekt va? Besök henne HÄR!


Träningsmänniskan Bam?

Jag är inte speciellt känd för att vara en träningsnarkoman precis, men ändå så älskar jag att röra på mig. Speciellt löpning (aka jogging) är något jag gillar att hålla på med. Hög musik, jag och naturen. Det är min grej, helt enkelt. Sedan jag blev sjuk i våras så har jag varit väldigt dålig på att röra mig (kom inte riktigt igång när jag blev bra, blev några rundor men inte mycket mer än så) och sedan kom den ryska vintern hit. Vilket innebär att jag gått upp i vikt och mitt självförtroende har hoppat från en klippa, men främst så har det blivit så att min kropp inte mår bra längre. Mina smärtor har börjat att komma tillbaka, oftare och intensivare, och jag är deppig mycket och ofta. Irriterad blir jag också. Det jag behöver är helt enkelt en spark i röven så att jag kan komma igång att träna igen. När jag springer så mår jag som bäst!

2011 blir mitt år. På alla sätt.

Im a nerd from Venus and my name is Kitty

Titta så söt Saya är när mammi sitter vid datorn.


Detta gör mig glad. Idioter.

Härligt att mina "publicerade" inlägg egentligen inte är publicerade. HÄRLIGT BLOGG.SE!

Ps. "Ner bags" ska egentligen vara efter "Morgonstund har spykänsla i mun". Sen att blogg.se inte fattar det, det är en annan sak.

Morgonstund har spykänsla i mun

Nej. Jag är inte en morgonmänniska. Fifan, säger jag bara. Jag vill spy så trött jag är. Mina revben gör mer ont igen också. Härliiiigt. Nu ska jag bli positiv dock. Iväg och handla mammis sista julklapp. Ja, jag vet. Jag är sen.

VI HÖRS.

New bags

Den bruna hittade jag på rea igår (199 kr på Accent) och den svartvita fick jag i julklapp (snacka om perfekt till stranden i sommar!). Riktigt nöjd med båda två, måste jag erkänna. En flicka får aldrig tillräckligt många väskor eller par skor. Det är fakta! Dåliga bilder men ljuset var knasigt. Äh. Det får duga.




Grizzly (bear)

Idag åkte jag, mammi och mormor till min morbror och mina kusiner. Det blev god mat och mys. Dom har världens mysigaste hund. Titta bara, söta lilla (stora!) Grizzly. Check him out!

Grizzly och lillkusinen





Tips: Awesome tävling

Julen är över, men alla klappar är inte utdelade ännu. Hos Craving for fashion (HÄR är inlägget där man tävlar) kan man vinna en helt UNDERBAR goodiebag värd 2700 kronor. Inte dåligt alls, måste jag säga. Intresserad av vad som finns i? Kolla HÄR.

In och tävla - jag har redan gjort det. Hoppas hoppas. Jag har otur när det gäller tävlingar men kanske denna gången!


Konungens återkomst

Den 23:e så skrev jag en ganska ingående berättelse om min resa från STHLM till Malmö stad. Det publicerades aldrig, av någon dum jävla anledning. Något som gjorde mig otroligt arg. Nu har det gått några dagar då jag surat klart. Dags för konungens återkomst, nu ska jag blogga skiten ur er. Ja. Inte just nu dock. Nu ska jag ju iväg (hem till kusiner och äta dom ur huset. Julen alltså, :))

Ikväll står detta på schemat (för er):

- få min fina och aggressiva berättelse om resan hem
- inlägg innehållande min syn på julen
- bilder

Ni längtar. Erkänn.

Random babbel

Jag gjorde en lista på filmer jag ville se. Tre kategorier (Kommer på bio snart, redan ute, vill se igen) och det tog mig två, tre dagar att se två utav dom. Det var det enda jag behövde, en nedskriven lista. Så är det med mycket, det är så jag fungerar. Skriver listor och följer dom. Kanske inte alltid helt och hållet, men kommer så mycket längre än i vanliga fall. Därför blev jag också jävligt glad när jag hittade min kalender (min fina, svarta, cleana kalender aka mitt liv). Förut så skrev jag i den (dåvarande upplagan) hela tiden. Tider, saker som skulle ske, saker som skett, saker jag funderade på och skulle göra. Läxor, träffar med polare och telefonnummer. Allt.

Livet ser annorlunda ut nu och min kalender har många tomma blad. I den mest kaotiska delen utav mitt vuxna liv, då jag behövde som mest koll - där var det tomt. Knasigt utav mig. Jag har börjat skriva, och börja lösa alla problem. Allt från små vardagsnötter till stora mörka moln som hänger över mig och mitt liv. Det känns bra att ha allt på papper, det känns bra att skriva och det känns härligt att ha koll. Full kontroll.

En sak jag insåg idag när jag hade näsan nere i kalendern var att jag kommer att vara en väldigt upptagen flicka när jag är i Malmö över julen. Har tryckt in massa tid jag kan umgås med mamma och bror och så, men har ju nära vänner jag vill hinna träffa också. Blir tvungen att skita i att göra mycket som annars skulle vara kul, men denna gången prioriterar jag helt enkelt mammi. Det känns rätt, och det känns bäst. Inte för att det är något jag borde göra, utan för att jag vill göra det. Saknar dom så mycket, mammi och bror.

P fixade en dator till mig. Ja. Fixade. Som i tog en från rummet. Its not mine, but its mine. Typ, han äger den men jag använder den. För inte fan att han sätter sig vid denna när han har en stol med armstöd (PIK!!) och en skärm som är lika bred som en bioduk. Denna skärmen är lika tjock som en bioduk. HÄHÄHÄ, oldschool är fan bättre än all den moderna skiten som finns idag. Huhu, där fick du, P!

GNITE

The social network

Oh holy shit. I love.

Sorry is the hardest word to say, but the best to eat

 

P var söt och köpte chokladhjärtan till mig. Han visste att jag älskar dom.

Snacka om att satsa på bästa pojkvännen-pokalen. Sen tittade vi på film. Åh. Mys.


Im not kidding

Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Har hostat sönder ett revben eller något, vet inte riktigt. Andningen går det sådär med och när jag hostar till eller något liknande. Fyfan säger jag bara. VILL INTE.

Jag spenderar största delen utav dagen i sängen. Med datorn. Med något på TV:n. Med ingenting alls. Är så jävla uttråkad men har nästan för ont för att tänka på det. Och så är jag sällskapssjuk. Jag är inte ensam, men ändå. Im not alone, but I feel lonely, dvs. P sover just nu. Vi skulle se på film idag och nu sitter jag här och funderar på att trycka i mig några alvedon och kolla på Efterlyst på TV3 Play. Men det känns mer deprimerande bara.

Återkommer.