Sleep problems

Ännu ett inlägg om att sova, fastän det förra egentligen var om att vakna. Nåja, ganska nära relaterat ändå, tycker jag. Här sitter jag, två timmar innan jag ska upp och hoppa. Och ändå har jag inte sovit ännu. Mina sömnproblem dyker upp med jämna mellanrum och vi kan väl säga att jag är inne i en jobbig period just nu.

Spydde tidigare idag (igår) och jag har en känsla
att jag mådde så dåligt på grund av utmattning. Och ändå så krävdes det att jag skulle spy två gånger, nästan svimma och blekna till ett spöke för att jag till slut skulle få lite sömn. Men om det är det som krävs så ska jag kriga. Fyfan, jag hatar att spy. Ska kämpa för att få in sömnen, att få det att funka. Jag borde sova nu, jag borde kunna sova nu. Normala människor sover sju på morgonen, eller så har dom redan gått upp. JAG VILL BARA KUNNA SOVA. Men inte med piller, nej nej. Vill inte bli som en zombie om dagarna. Det är ju det jag vill komma ifrån.

Idag kommer allra bästa My hit. Därför har jag en del att fixa och därför måste jag vara vaken idag. Vi får se hur det går. Jag återkommmer med rapport - stay alive (och vakna!).Morgonhumör

Om sisådär trettio minuter ska jag väcka P. Det är näst intill en omöjlighet, söta mister sover hårt som en stock. Sen så blir han så jävla sur när jag väcker honom, och inte blir det bättre av att jag blir sur när han blir irriterad. En morgon så sparkade jag till slut ner honom från sängen. Fyfan vad arg han blev. La sig på golvet och protesterade. Som ett litet sött barn. Ganska ofta blir det småbråk som han inte ens kommer ihåg när han vaknar. Men jag minns (att han inte stängde av snoozen på de tre alarmen på en halvtimme, att han bråkade, att han tog täcket - andra vanliga nattbråk hos oss) - och fortsätter att vara irriterad tills han kommer och snosar på mig och ler sådär sött. Då kan jag inte stå emot. Och egentligen, vem är jag att säga emot? Mitt morgonhumör är inte att leka med. När jag blir väckt så känns det som att en atombomb sprängs inom mig - och det är ungefär så jag vill behandla världen just då. Så jag är väl egentligen fel person att klaga när P är lite småsur efter endast tre-fyra timmars sömn. Men ändå.

Idag blir det städning, för hela kommande
veckan kommer jag att vara upptagen med att umgås med mina bästa vänner som kommer och hälsar på. KÄRLEK på det.


Ps. Vi ser inte så aggressiva ut va?


Jag ser ut som tolv men är äldre än så. Allt annat vore äckligt.

Klockan är snart tre och så mycket är på gång överallt. Imorgon (idag) skall det städas hela dagen och jag funderar på hur fan det ska gå att komma upp tidigt när jag inte är ett dugg trött ännu. Kommande vecka kommer antaligen att bli helt jävla underbar. Mina allra bästa vänner kommer att byta av varandra (mån-tors är my här och johanna stannar över helgen) här uppe i storstaden. Allt kommer allt bli så himla mycket bättre när jag får vara med dom. Det är det som är så bra med mina fina vänner, dom får mig att le. Alltid!


Torsdag-natt eller fredag-morgon

Har inte haft lust till att blogga de senaste dagarna, inte över huvud taget. Jag sover fortfarande inte förrän jag däckar ihop, inte så jättebra kanske... Men. Jag lever i alla fall och jag börjar att må bättre igen. Sakta men säkert så går det framåt. Bara lösa pengaproblemen nu också sen är det perfekkkkt. Vi ses, små barn.

Lista

Var inne på den här extremt söta tjejens blogg; Lina och fick se en lista hon gjort. Läsare - gör det ni också! Kul att veta lite om er.

4 TV-program
The big bang theory
Bones
Jpod (finns bara en säsong buuhuu)
Lyxfällan

4 saker jag gjort i dag:

Umgåtts med pojkvän (hihi)
Spelat Supertux (det suger fan i windows, linux <3)
Sovit bort halva dagen, i två etapper
Nattjoggat

4 saker jag längtar efter:
Att träffa Johanna och My nästa vecka!
Att åka till Malmö i jul och träffa min familj!
Provjobba v. 44
Awesome biofilmer i vinter (Harry Potter och Narnia tex)

4 saker som jag avskyr:
Kyla, dvs Vintern
Att inte ha pengar
Sömnproblem
Senap (vem fan har senap på mat liksom!?)

4 saker som jag tycker om att göra:

Skriva
Läsa (facklitteratur, skönlitteratur - allt!)
Lära mig en massa (religion, filosofi, matte. You name it)
Sitta vid IRC och babbla.

4 saker som jag ätit i dag:
Yoghurt
Flingor
Hamburgare
Mackor

4 saker på önskelistan:
Pengar så att jag kan åka till Malmö bland annat
Datorskärm (platt såklart)
Boots
Presentkort så att jag kan shoppa loss med gott samvete

Er tur!

Globen

En sak jag, så som de flesta turister, såg fram emot att se när jag kom till Stockholm i somras var Globen. Denna enorma runda sak såg så ståtlig och helt galet stor ut på TV och på fotografier så man kan säga att mina förväntningar var höga. Minst sagt.

Nu är det i och för sig så att lilla
Bam egentligen är från Malmö - jag är alltså van vid det enorma Turning Torso, men tyvärr blev jag så jävla besviken på Globen. SÅ HIMLA LITEN. Jag var väldigt upprymd dagen då jag och P åkte mot Globen. Åh, när jag såg den så skulle det verkligen kännas som att jag var i huvudstaden - vartenda kotte känner ju till Globen. Men mja. Visst, den är... vit. Men inte så mycket mer än så. Både mindre och mer alldaglig än vad jag hade förväntat mig.

Den dagen jag för första gången i mitt liv går IN i den stora vita Globen så tror jag dock att jag får en annan uppfattning. Jag hoppas det. Snälla?


Nimbus

Här är ett spel som jag absolut kommer att testa när det kommer ut! Check it out, verkligen ett typiskt spel som gör en galen och besatt.
Fan.

Oj. Jag kunde inte sova inatt heller. Vilket innebär att jag vaknade för en halvtimme sedan. Errr. Inte så bra.

brb

Ateism

"Ingenstans har jag föraktat den som trodde på andar eller en odödlig själ, på gudomlig inspiration, änglarnas närvaro, bönens kraft, ritualens effekter, besvärjelsernas verkan, kontakten med andarna, blodets mirakel, Jungfruns tårar, att en korsfäst man återuppstått, snäckskalens inneboende egenskaper, schamanistiska krafter, nyttan av djuroffer, den egyptiska salpeterns hemlighetsfulla verkningar, bönekvarnas - eller den ontologiska schakalen. Ingenstans. Men överallt har jag konstaterat hur mycket människor fabulerar för att undvika att se verkligheten som den är. Skapandet av översinnliga världar vore inte så allvarligt, om inte det pris man betalar var så högt; glömskan av verkligheten, alltså det brottsliga försummandet av den enda värld som finns. Medan tron får oss att missakta det världsliga livet, och därmed oss själva, försonas vi genom ateismen med jorden - ett annat namn för livet."

- Michel Onfray
i Handbok för ateister

There is no way to hold it in

Ännu en gång gråter jag. Det gör så jävla ont, men det är på väg åt rätt håll, det vet jag. Det är där mitt hopp ligger, att det blir bättre en dag. Olycka och lycka passar bättre ihop än jag någonsin trodde var möjligt, att motsatta känslor går ihop till en stor klump. Utan den lycka jag har i mitt liv just nu så skulle jag inte orkat att röra mig en meter. Utan människorna runt mig så skulle jag antagligen inte ens ha vetat vad jag heter. Och det är ju inte bra.
Det är ett hål i mitt hjärta

Det värsta med vårat uppbrott var inte att min närmaste vän försvann. Faktiskt inte. Det gjorde mer ont, mycket jävla mera ont, att inse att vi inte på väldigt länge varit så nära som vi en gång i tiden var. Jag ville att vi skulle förbli den fina kombinationen vi var. För alltid. Istället så blev vi pojkvän och flickvän. Inget fel med det, men man ska inte kunna lära en gammal hund att sitta, på samma sätt som vi inte hur som helst kunde förändra vår relation. Ändå så trycktes den in i ett fack, där allt till slut formades till det som till slut skulle krossa mitt hjärta. Att vi blev du och jag igen.

Jag står inte ensam, det vet jag om att jag inte gör. Jag är omringad utav världens finaste människor, men dom är inte på den platsen du varit dom senaste åren. Såklart inte, för där var du. Det tragiska är ju att jag kommit på att du faktiskt lämnade den platsen långt innan du lämnade mig. Istället för att kämpa med våra problem tillsammans så särade vi på oss. Det är inte lönt att försöka se det på ett annat sätt för både du och jag vet att det var så det var i slutet. Inte bara i slutet, utan under en väldigt lång tid.

Det är ingens fel, absolut inte. Det var bara inte menat, om man frågar någon som tror på Ödet. Gud ville inte att det skulle ske, skulle en religiös ha kunnat förklara det med. Vi gav varandra mycket, lärde oss mycket men vi höll tillbaka oss själva och varandra när vi var tillsammans, skulle jag vilja säga. Det var så det behövde bli. Det visste vi nog båda, du var dock den enda som ville inse det, och därmed slutade det hela ännu en gång med ett krossat hjärta som tillhörde mig.

Just i denna stunden gråter jag, men ändå så mår jag ganska okej. Det vi inte var redo att ge varandra i slutet var våran tid och hela liv. Någon annan är redo att ta det steget med mig och jag tänker inte tveka. Det känns rätt i mitt hjärta, han får mig att må bra, och därför satsar jag. För min skull. Så som det ska vara.

Min berättelse fortsätter här, livet stannar inte upp för att du inte finns kvar med mig. Snarare tvärtom. När en dörr stängs så öppnas en annan, brukar folk säga. Jag skulle vilja säga att när en dörr stängs så öppnas flera andra! Nu är min feghet, min fantasi och min empati för andra människor dom enda sakerna som stoppar mig. Ingen människa kommer någonsin att ersätta dig, men det nya kapitlet är egentligen inget nytt kapitel. Det är en bok som pågår samtidigt, parallellt med våran historia. Nya människor har och kommer att komma in i mitt liv, ta upp platser i mitt hjärta och sinne. Ingen kommer att ta din plats för att ersätta dig, men det finns och kommer att finnas människor som får mig att må lika bra som jag en gång gjorde med dig. Men snälla, jag säger det igen. Tro inte att någon kommer att ersätta dig. Det är inte så det funkar, det har det aldrig gjort.

Så. Det som gjorde mest ont den dagen var inte att min närmaste vän lämnade mig. Det som gjorde ondast var att jag i den stunden insåg att jag varit längre än jag ens märkt. Det gör jävligt ont att tänka på det.
Ny kategori

I denna kategori kommer det att finnas ett par olika inlägg som ständigt uppdateras. Böcker jag skall läsa, filmer jag skall se osv. Tips för mig - och för er! Enjoy!

På spaning efter den tid som flytt

En gång i tiden var mitt sinne en del utav mig. Hjärtat, själen och tankesättet var i stort sett samma sak, så nära så att man inte kunde särskilja på dom. På många sätt vill jag tillbaka till det, tillbaka till den tiden då  jag kunde skriva direkt från känslorna i mitt hjärta till ord på papper. Jag vill kunna göra det igen, måla med meningar.

Det känns som att det är en del i mig som har försvunnit - en liten, men ack så viktig, pusselbit fattas. Jag kan inte trolla med ord längre, det går bara inte. Känslan jag idag känner är hemsk, jag känner mig ofullbordad. Söndersliten. Jag är inte mig själv utan mina dikter, utan mina långa textstycken med känslor, och endast känslor. Ingen röd tråd, men smärtan i mitt bröst försvinner ut från hjärtevrån och ner på pappret. Bort från platsen där det gör ont, till en pappersbit där jag kan läsa senare för att bearbeta. Den perfekta terapin.

Detta klarar jag inte av att göra längre. Det är något som tar emot något så enormt så att jag inte vet hur jag ska motarbeta det. Känslan kommer inte ner längre. Kanske behöver jag läsa mer igen? Ska nog låna hem Jane Eyre (Charlotte Brontë), På spaning efter den tid som flytt (Marcel Proust - USCH. Hemska 4000 sidor! Men ack som jag kommer att utvecklas!) och Den gudomliga komedin (Dante Alighieri) för att sedan spendera timmar i vinter med en massa koppar te och en filt. Läsa, lida, njuta och bli bättre på det jag förut var bäst på. Att skriva.

Jag återkommer.

Bam är nu i ett förhållande med P


Inte tid

Helgen spenderar jag främst med P. Har inte tid att blogga idag, vi får höras imorgon! PUSS.Underbar höstdag

Smått irriterad, vill verkligen få ut något av den här dagen så nu drar jag till stan. Vi hörs sen!


BAMGnite


AWESOME

Vad duktig jag är. Jag somnade ett tag efter mitt förra inlägg - det kommer alltså vara omöjligt för mig att somna ikväll. Härligt, Bam, du är så jävla grym! AWESOME, så grym är du. Jävla idiot.

Nu har vi varit iväg lite, man kanske borde äta lite? Magen kurrar (läs: Skriker och gör ont!). Så får det nog bli. VI SES I DIMMAN KIDS.

Positivt överraskad utav Sony Ericsson.

P köpte sin Sony Ericsson för drygt ett år sedan och sedan dess har det fan bara varit problem. Vi hämtade ut den från lagning nr 3 igår, och inte ens då funkade den som den borde. Vi blidde smått irriterade och åkte in till Media Markt för att reklamera. Väl där så snackade vi med en snubbe som sa att vi skulle kunna komma bli debiterade om Sony Ericsson inte fann något riktigt fel (eller hur det nu var). Så vi åkte hem och nu skulle jag ringa och snacka med någon på SE, för att se om jag kunde få lite hjälp. Och det fick jag! Killen jag snackade med var verkligen trevlig och jag fick svar på mina frågor! Blev verkligen chockad över att jag blev bemött bra och att det inte var någon kö. Synd att Sony Ericsson bara gör skittelefoner som går sönder bara...

Massa kredd till killen som hjälpte mig i alla fall!


OH-SO-TIRED

Jag och P tittade på Lyxfällan halva natten igår. Kanske lärde oss något? Konstigt nog så gör man ju det - hur man inte ska hantera pengar. Vissa utav "gästerna" i programmet verkar inte alls veta hur den ekonomiska världen vi lever i ser ut. NEJ, du kan inte köpa nallar, dockor och ljusstakar för 10 lax i månaden om ni inte har så mycket pengar över efter att allt anat är betalt. Speciellt inte då du har barn OCH en fukt/mögel-skada i huset. Jävla idiot.

Samtidigt så förstår man vissa mer än andra, dom flesta kan hamna i en situation där en konjuktur eller uppsagd tjänst kan påverka ens ekonomi negativt på en extrem nivå. Såklart. Speciellt om man precis köpt hus eller liknande. Det är dock INTE normalt att äga 4 båtar och ett hus på tusen kvadrat. Och samtidigt behöva byta ut halva huset pga olika slitage.

Nu släpper jag detta. For now. SO-FUCKING-TIRED. P gick till skolan precis och jag ska ta tag i lite telefon-ärenden om ett tag. Kunde inte somna om när P hade stuckit så nu sitter jag och gäspar och fryser som fan. Känns som vinter och jag gillar inte det.

Så här såg det ut när det var varmt i somras (längta!)


Gissa vad jag gör?


Tvättdag

Idag ska Bamli tvätta. Fan på tiden, har inga rena kläder nästan. Här uppe då, har fortfarande en del kläder kvar i Malmö. Mycket. Åh, mina fina kläder måste vara enade, kan inte vara 60 mil mellan dom.

Jag dyker upp lite senare, antar jag! Puss på er.

Bam

Ibland krävs det en krasch för att man ska kunna lära sig att flyga igen

Hahah. Jag inser hur mycket jag skrattar, och hur ärligt mitt skratt har blivit. Jag känner mig lycklig, fastän jag saknar människor jag älskar. Det känns bra, jag tror att jag börjar hitta mig själv, långt där inne. Mycket dåligt har hänt på sista tiden, men ännu mer bra saker. När jag väl får upp min knuttar My och Johanna så kommer allt att falla på plats. Dör efter mammi och bror dock. Men dom finns där, det vet jag, för det är så fina dom är!

Ett stycke glatt Bam i somras.Jag är en babian.

Jag har varit så jävla duktig idag! Ni kommer ändå inte att tro mig, men jag säger det ändå. Jag säger det bara rakt ut, JAG BARA GÖR DET. Jag har joggat (skrev först fel, jobbat, I wish). Ja. En hel bra bit. Inte så långt dock, men fan bättre än inget. Nu ska vi vara positiva här, folks.

Jag borde dock duscha, känner mig lite som en babian. En otroligt underbar och söt babian. HIHI.

Jag återkommer. Ren.


FUCK YOU

Skönaste texten och skönaste snubben som sjunger. I LOVE.


Jag saknar mammi.


Oj.

Jag sov lite för länge. Erm. Lite ja. Vaknade typ halv tre-tre. Icke bra. Nu ska jag äta, duscha och vakna till lite till. Vi hörs sen!


JOBBA JOBBA JOBBA

Nu är jag hemma hos P. Mistern själv står vid spisen och gör sin plikt som man. JOBBA JOBBA JOBBA, skriker jag inombords, jag får väl hoppas att han hör det. Anledningen till att jag inte skriker ut det genom hela lägenheten är att vi inte är ensamma här hemma. Så jag får ta i allt vad jag kan och gapa inombords. Piskar lite på honom när jag ändå är igång.

Och här sitter jag. Min feta rumpa (som snart blir ännu fetare av pannkakor, sylt och socker!) väller ut från stolens kanter och hänger ner på golvet. När den väl gjort det så rullar (rullar feta rumpor?) den ut i hallen och ligger och väller. Nästan i alla fall. Jag är duktig på att överdriva, om inte annat.

Det regnar idag. Och blåser. Jävla skitstad, skitland och skitvädergudar. Ingen jävla mercy alls. Vill ha sommar igen. NU! Som på bilden nedan. Snacka om nice.

Foto och redigering: P


P to the annkakor

Nu ska jag hem till P. Han ska göra pannkakor till mig. Fan så det ska vara, ska låsa fast honom vid spisen. Där han hör hemma, den lille jäveln. Nej, men ärligt talat. Jag gillar idéen. Pannkakor. For free. Utan att göra något. Åh ja.

Så. Vad hittar ni på idag?


Ps. Snacka om utväxt.


True story

I would love to spend the rest of my life with you.

Bam
Bra OCH dålig dag igår. haha, en olycka hände.. lalalala.


Ville bara säga..

How I meet your mother, god mat och P. Jävligt bra kväll och den har nyss börjat!

Scam?

Nice try, bitches, säger jag. Fick ett samtal utav någon brud som snackade dålig engelska. "Du har ansökt om Green card" Eh. Nej. La på efter 30 sekunder då jag insåg att dom antagligen bara ville att jag skulle föra över pengar till något jävla random konto i Afrika eller Asien. As I said, nice try.

Höst


Ghost


Nattvandring.

Jag och P var ute inatt. Kunde inte sova (för att vi sovit nästan hela helgen) så vi tog med oss en kamera och gick ut på parkeringen och lekte. It was fun. Allt är kul med den killen (utom gårdagen, en viss Bam hade en riktigt dålig dag - utan anledning - och grät och klagade mest. Och så spydde hon på kvällen. Oh nice. Natten blev mycket bättre dock!).Hur klär jag mig i höst och vinter?

Lånade en fin liten lista utav Caroline Lundh (som för övrigt verkar vara en utav de skönaste brudarna i blogggvärlden) - lite annorlunda svar dock.

Underkläder - Spets - hanky panky
Väskor - Alla väskor funkar alltid! Just nu vill jag helst ha stora - i svart/brunt/beige
Skor - Booooots! Massor med boots.
Nederdelar
- Jeans funkar alltid, gärna tighta i svart/mörkmörkblå eller lite lösare modell som är höga midjan
Kjolar - Över strumbyxor i svart i såfall. Gärna till en söt tshirt.
Överdelar - Stickade koftor är fint. Sen har jag alltid varit ett fan utav hoodies. Mycket baskläder.
Klänningar - Korta. Passar inte i långklänningar då jag är ganska mini. Enkla skall de vara, bombar hellre med smycken. 
Ytterkläder - Hrm. Bra fråga. Jag har inte bestämt mig ännu. Idéer? 
Färger - Enkla färger såsom svart, beige och brunt på kläder (och vitt såklart). Färgbomberna kommer när det gäller naglar (och heels om man vill det) och eventuellt smink.
Smycken - Ringar. Älskade fina ringar. Mycket smycken över huvud taget.
Detaljer - Smyckena! Färgade naglar (korta eller långa kvittar), mössor, söta vantar, en stor halsduk till den lilla skinnjackan.


Blogs I adore - part onex My beauty secrets - Utan tvekan en utav mina absoluta favoriter - alla kategorier. Kläder, skor, news och skönhet. Bloggen har allt - och en underbar författare. I alla fall verkar det vara så. Check it out.

x Sandra Nordin - Även här en hel del kläder, men även vardagliga saker så som söta bilder på lille hunden, i-landsproblem (att vakna alldeles för tidigt på morgonen) och så vidare. Nice.

x Elin Kling - En utav de snyggaste kvinnorna i Sverige - och med en garderob som jag gärna skulle ha tagit över. Elin har full koll på modet, men verkar ändå vara en jävligt trevlig och jordnära tjej. Man måste gilla det. 

x Therese - Har en otrolig känsla för stil, snygga collage och ger bra tips när det gäller matchning och var man kan hitta olika plagg!

x Mimmi - Inte en renordlad modeblogg, men fortfarande så har bruden en jävligt inspirerande stil. I like!


Random

Vet ni vad? Jag har en fin P som pillar lite på en ny design. Hur nice kommer det inte att bli? SuperdupernaiZ.

Så vad hittar vi på ikväll, då? P sitter vid den stationära och leker med bilder, jag ligger i sängen med P's bärbara och läser bloggar, irkkar och lyssnar (ja, lyssnar) på Rena rama Rolf-inledningslåten som går på repeat på Tv'n. Fråga inte ens, haha.

Tänkte posta ett inlägg med en liten lista. Favoritbloggar. Ska bara ta fram länkarna. Wait a sec, darlings.

Förresten. På tal om ingenting alls. Mitt humör har varit lite upp och ner idag. Småonice. Så här typ:usch

Jag har huvudvärk. Aj. Usch.

Ohja

Nu blire dusch, tacos och annat nice. OH JA.

P hälsar. Eller något.

True


Fredagsmys

P friterade räkor och gjorde det mysigt igår. Jag njöt verkligen utav kvällen, den var mer än perfekt. Skönt att bara koppla av och må bra. Slutade dock inte lika kul. Jag somnade och började att drömma en hemsk jävla mardröm (verklighetsförankad) sen ville jag inte somna om igen så stannade uppe ett par (heh) timmar till. Minst sagt. Somnade typ. Fem? Ingen aning, senare än fyra i alla fall. Men jävligt bra kväll! 


Kocken/diskaren P.

Sjukt goda maten!


--

Hrm. Verkar vara något knasigt me min blogg. Inte bra alls.

Idag ser jag ut så här

Nu ska jag hem till P. Vi ska äta middag och mysa. Antagligen blir det bara hemmakväll ikväll. Inte mig emot. Mysigt. Så här ser jag ut idag. Innan jag fixade håret då. HEHEHE. Ha en helt underbar fredag!


For Mommy

För att mamma ska få se mitt rum!
Igår såg jag ut så här