:D

Ut.
Ut.
Ut.

Godnatt lilla världen

Kvällen avslutas med stand up och mys. B&J och kramar.
Godnatt thats my cue

Today

En riktigt mysig dag. Vi promenerade, hälsade på Ps mamma på hennes jobb, klippte mig (!!) och åt middag hemma hos P och hans mamma. Myspys. Känns bättre i magen nu men har fortfarande ont. Blä. Bilder från idag:

Vi spelade bordsfotboll. Jag vann!

P kämpade dock gott!

Jag klippte topparna. OMG.

 


Once again

Får spel på mitt hår. It hurts. Har suttit och bokstavligt talat slitit ut alla jävla knutor jag hade i det. Så jävla slitet nu. Måste klippa det nu snart. Fick inte göra det själv utav P. Elakt.

Nu ska vi ut och gå en runda igen. Måste få luft. Arsch.

Från igår;


Tankar/remember this

Jag har så mycket att säga (egentligen) men jag orkar inte. Sammanfattning utav tankar:

- Allt det här med Sverigedemokraterna. Oh. Tusen inlägg kommer att dyka upp inom den närmsta framtiden. Räkna med det.

- Jag såg ETT avsnitt utav idol (utöver några auditionprogram) och jag kände igen två personer. Sebastian Krantz (från Talang)  och Linda (från Popstars/Supernatural). Snacka om att D-kändisar är programkåta.

- Är jag den enda som inte sett en enda minut utav Kungarna av Tylösand? Har jag missat något? På tal om programkåta då.

- Jag behöver kolla upp lite frisyrer. Hur ska jag klippa mig? För det behövs verkligen nu, inte cuttat det, utom luggen då, sedan maj/juni 2008. Ja. TvåtusenÅTTA. Kaos. Tips?

- Jag vill ha en hund. En vovve. Massa med kärlek.

- Det letas lägenhet i storstaden. I like.

- Jag måste kolla upp mer lindrande saker för min mage, vill inte ta smärtstillande som jag gjorde tidigare i år. It kinda fucked my life up. Hrm. IBS sucks.

- Just nu ligger det två snarkande pojkar i lägenheten där jag bor. Skulle detta ha varit facebook så skulle jag ha tryckt på gilla. Oh ja.

- Om min smärta lägger sig till senare så måste jag ta och gå en runda. Så himla fint väder. REMEMBER - promenad!!!!1one!1111!!1!11

- Stockholms lokala politik. Gotta check it out. Vad vill de olika partierna här?

- Malmö. Blir det Malmö i helgen? HOPPAS!

- IRC. Som jag har saknat IRC. (irc makes me happy when irl makes me sad)


bam


Promenaden igår

 


Motion [picture]

Nu ska jag snart ut och motionera. Har ont i magen ännu, men inte lika mycket som innan och känner att jag behöver lite luft. Blir galen på att bara ligga här. Hoppas att jag inte får mer ont bara. Ill bring the camera. Love to you all.




Im in love

Jag bestämde mig för att visa de extremt snygga skorna från Din Sko ändå, fastän bilderna på den hemsidan är så jävla fula jämfört med skorna i verkligheten. I vilket fall som helst så är dom helt jävla sjukt fina. Oh ja. Mums. Yummy. Ge. mig. dom.


Pain

Jag har ont. Mycket ont.

Gnite

Nu ska jag se slutet på Titanic - såg början igårkväll - sen ska jag sova! BYE

Scorett har gjort det igen

Ja. För det har dom minsann gjort. Letat efter ett par boots ett tag, vill mer och mer ha ett par och gick runt och kollade lite igår. Får ta och köpa ett par fina när jag har råd. Snyggaste skorna igår var dock från Din Sko, men deras bilder på hemsidan är så jävla fula (ursäkta mig, Im just telling the truth). Scorett hade dessa fyra paren som alla är sjukt snygga. Mums.

Ps. Har inget bildprogram här utöver Paint. Fail. Ds.


Vad har jag gjort?

Jag är nog den sämsta bloggerskan genom tiderna. Frågan är om jag egentligen bryr mig? Denna fina sidan är för mig. Mina tankar, mina "wants" och allt vad det heter och är. Jag skriver helt enkelt när jag känner för det. Synd att jag inte orkar skriva ner alla de tankarna jag haft på sistone, för de har varit många. Många om mycket. Nästan om allt. Och en hel del har hänt, mycket fast egentligen inget.

Stockholm är fint i alla fall. Människorna jag känner här är fina. Alla utom Po. Po är bara ful (HEHEHEHE. Not. Egentligen så är han jävligt awesome, men om man säger det till honom så får han luft så att han sprängs. Samma sak gäller P. (Haha. P och Po. Pod som pappa min säger) Han är stenful. Med kärlek eller nått.

Igår shoppade jag. Eller ja. Inte för mina pengar då, snacka om bortskämd jävel. Som Helena sa på msn "Jag borde också skaffa mig en stockholmare". It is nice as hell. Blidde några ringar, småsaker och en hel del skratt. Annars så har jag jobbat, umgåtts, varit på KAJSINO (first time in my life, nyss fyllda tjugo ju), druckit öl, börjat snusa, saknat mamma, bror, MalmöStad och vänner.

Just nu sitter jag hemma hos P. Tänkte slänga ihop något blogginlägg om alla extremt fina saker jag har sett och vill ha. OH. Som jag vill ha. Ändå så hittade jag inte så mycket fina saker när vi var på SKHLM igår. Utöver mina extremt fina ringar då. Oh ja.

bam

-

Nu är jag i Estocolmo. Hemma. Mitt nya hem. Eller mjä. Jag är hemma, men ännu är det inte mitt hem. Det krävs tid för sådant att utvecklas och just nu känner jag inte riktigt så. Jag saknar mammi. Och min bror. Så att det gör ont. Ja. Jag erkänner, jag är en crybaby.


xoxo

FLYTTAR

Flyttar till Stockholm idag. Mycket att göra, mycket att hinna med. Uppdaterar som vanligt inom kort. I promise

RÖSTA DEMOKRATISKT

Var och träffade min kära vän Oskar igårkväll. Ganska spontant men helt jävla underbart. När det gäller Mr. Os och min relation så är det så att vi är HELT olika politiskt, men ändå många gånger väldigt lika. Vi röstar olika, vi prioriterar olika, men vi har vissa saker som vi helt enkelt inte kan acceptera. Därför var det extra kul att få dessa flygbladen/klistermärkena utav just Oskar.

Så. In på www.röstademokratiskt.se och läs om Sverigedemokraternas lögner. Helt partipolitiskt oberoende! Och kom ihåg - om du inte röstar så röstar en rasist åt dig!

Kärlek.



LOVE IS GONE

Mammi fyllde 50 igår, blev en mycket trevlig kväll innehållande mat, tårta, kakor och skratt. Och Cola såklart. Det får man inte glömma.

Jag mår lite bättre än sist jag skrev, hade feber igårkväll och mår illa 24/7. Det är långt ifrån uppskattat, kan jag säga, men jag kan äta utan att spy och det är ju ganska positivt. I guess.

Hur ser planerna ut idag då? Ska börja att packa inför hemresan på söndag. Ska ju ha med mig en hel del. Känns ganska konstigt, men just nu är jag ju faktiskt mitt inne i en flytt till Stockholm. Galet. Nice. Vi ses i dimman gott folk!

nice info

jag har spytt och haft mig idag. härligt.
gnite

gn

godnatt världen!

Pizza-time

Jag ville laga fisk. Tänkte göra fishburgers eller fixa potatisklyftor till. Men nejnej, P ska vara så jädrans envis. Blir pizza istället, det är ju inte fy skam det heller. Ganska nice, fastän jag fortfarande är fett sugen på fisk. Mums. Fisk.

ARUGHM. Ska iväg snart. SEE YA FUCKERS.

Ps. Imorgon kommer jag med FINA bilder på FINA kläder.

Stand up stund

Jag och P har spenderat en bra stund med att titta på stand up. I really love it. Humorprogram är verkligen min grej och jag kan intyga att Mr P håller med mig när det gäller det påståendet. Först och främst så kikade vi rundor på klipp på youtube men sedan blev det att se Russel Peters show Red, White and Brown. Själv så har jag sett den flera gånger, men skrattar varje gång. Kan bara inte bli fel. Här får ni ett smakprov - ta sedan att fixa hela showen! Genast!


Godmorgon världen

Hejsan solstrålar. Nu är jag vaken. Eller, vaken och vaken... ögonen är öppna och fingrarna rör sig, men mycket mer än så är det inte. Helst av allt så skulle jag vilja springa en runda för att piggna till men har varken skor, kläder eller lokalsinne så... Är ju som tidigare sagt hemma hos P i Stockholm. Inte lätt att hitta då.

Istället får jag lata mig här i sängen och ärligt talat, det låter inte för jävligt det heller. Hur ser planerna för dagen ut då?

- Ta en lång jävla dusch. Varm ska den vara. Fan vinter här nästan.
- Ringa några samtal. Jobbrelaterat.
- Ha 'möte' med P&P angående att flytta in hos den andra P. Flummigt det blev.

Vad ska ni göra idag?



Väldigt charmigt.


Lugn helg

Igår var det en lugn fredagskväll och idag är det en lugn lördagskväll. I like it as hell, springer rundor i knästrumpor, kalsonger och stor t-shirt. Hur nice!?

Har varit snäll och städat P's rum medan han var ute och gjorde stan osäker. Var fett opepp på att följa med så tänkte vara jävligt schysst och städa hans rum som en underbart fin överraskning. Oh yes.

Snart kommer samma 'man' (nåja) hem med mcdonalds-mat till mig. Kan lätt vänja mig vid detta. Anyday.

HEH. Hoppas att ni har en bra kväll! En bra vecka, ett bra år och ett underbart liv! Puess

Jag och P.


Killer Queen


Allt och mer har hänt!

Så himla mycket har hänt sedan jag hörde av mig sist. Allt har gått så jädrans snabbt ska ni veta. Jag kom ju tillbaka till Malmö i fredags, efter två veckor i Hufudstaden. I måndags fick jag ett sms om arbetsintervju i Stockholm. På Tisdagen. Fick snabbt ringa upp och förklara läget, men fixade ändå upp mig i tisdags. Intervju på onsdagen, anställd på torsdagen. Nice, säger jag. Så fastän jag inte har boende i storstaden ännu så bor jag här. Man kan ju inte pendla mellan Malmö och Stockholm precis.

Ska hem nästa vecka och hämta kläder. Kommer att sakna min mammi så jävla himla mycket. Mer än så. Och min bror. Fyfan. Älskade storebror och finaste mamma. Men så är det. Jag behöver det här nu.

Vi ses i vimlet.