Min talangfulle bror.

Det finns få människor jag ser upp till och älskar så mycket som min storebror. Hur jag än kämpar i mitt liv så kommer jag aldrig att komma till den nivån jag anser honom vara på. Fastän jag räknas som vuxen i samhällets ögon så är jag lilla lillasystern när jag är med min bror. Ett barn. Jag känner mig väldigt sällan trygg, men när jag är med min bror så blir hela jag lugn. Det är så syskonkärlek fungerar, tror jag. Man ger varandra sådant som ingen annan kan.

Min bror har alltid varit duktig på att rita (och att skriva, tala engelska, lära sig saker, allmänbildning, datorer, bilar, etc) och för ett tag sedan köpte han en airbrush. Som en penna som blåser ut färg. När han skulle testa att göra en hel bild så valde han att göra en väldigt vacker bild utav andromeda-galaxen. Dom som känner till mig hyffsat bra vet att andromeda är mitt nick. Det är jag. Inte nog med att min bror valde att göra en sådan fin gest, han gjorde det jävligt bra också. Enjoy.

Jag älskar dig, J.



Turisten i Hällevik


Mot Blekinge

Ska upp och hälsa på farfars syster och hennes man idag. Jag och Pappsen åker inom en kvart eller så, sen kör vi uppåt. Blekinge är målet. Hoppas på en mysig och trevlig dag. Vädret kunde väl ha varit lite bättre, men ska inte klaga. Det regnar ju inte *peppar peppar ta i trä*

Förresten, har en jättefin klänning på mig (fast har den till jeansshorts, det blåser lite och vill inte visa rumpan för halva Sverige) som jag fick av mammsingen för ett tag sedan. Ni får se en bättre bild sen. Ha en underbar dag - I will.

Ps. Titta in min fiffiga lösning till platsbrist till mina halsband. Dom hänger på en fin ljusstake på väggen. I like.


Turisten

Jag har ett nytt uppdrag. Jag ska fota Turistminen på en massa random ställen. Bra början. Bild 1: Ett slott i Skåne. Bild 2: Bakken i Danmark.




Star Wars

Sitter i storebroderns soffa och kollar på film.  Har gjort exakt samma sak hela dagen; vi har haft och har ännu Star Wars-maraton.
Sex filmer - tre utav dom är nyare och tre utav dom är äldre! Nice.

Utan tvekan några av dom bästa filmerna någonsin. Helt galet. Kommer med uppdatering senare, bye

-






Kusinvitamin I LOVE YOU


Bildregn


Härligare dagar i solen!

Mysiga kvällar med vänner!

Fler soliga dagar/kvällar med vänner!

Firade Jams födelsedag med bland annat Mr F här på bilden!

Jam blåste ut ett ljus!




Bra dagar

Har varit ett par bra dagar - nu ska jag möta upp pojkvännen så bilder kommer senare! Kärlek

En stor sten i sängen.

Jag är trött. Pojken min somnade i soffan inatt, han låg och sparkade på mig när jag tittade på film så jag blev irriterad och nästintill drog in honom i sängen. När jag väl ska lägga mig brevid honom för att sova så ska han vara extremt jobbig. Först så ska jag behöva dra undan honom då han tar upp hela sängen, sedan så ligger han och sparkas och puttas hur länge som helst. Var så trött och blev så sur att jag fick tårar i ögonen en liten stund. Då jävlar i det.

Drygt fyra timmar senare är jag vaken, irriterad som få. Så om halva stan sprängs idag så vet ni varför. Blame it on the boyfriend.

GRATTIS PÅ DEN STORA DAGEN, MYEN.

Jag har varit off - I know. Men vem bryr dig, det är ju sommar! Idag är det inte vilken sommardag som helst, nejnej, för idag är det min bästa väns födelsedag! Hela 20 år fyller den gamle jäveln;>

Min allra bästa vän, den personen som har det största hjärtat jag någonsin varit med om.







JUST NU


Antoinette

Har konstigt nog suttit och kollat på Norska Hollywoodfruar ett par gånger nu... fråga mig inte varför men ibland fastnar man vid random program. Där fick man följa Antoinette's arbete med hennes låt och musikvideo. Egentligen inte riktigt min musiksmak, men jag måste erkänna att den har fastnat så in i helsike nu. Haha.


Här har ni!



Uppsats om en ko

Detta är fan det roligaste på länge. Verkligen min humor rakt av. Lyssnat på det ett par gånger nu och skrattar mer och mer för varje gång. Har dock några teorier om ungen som skrev uppsatsen:

- Han jävlas med oss. I mean; wtf!?
- Han tänker så som barn tänker. Logiskt, utifrån den bild han fått av ord och omvärlden.


Vackert men framförallt sant




Du vet redan tillräckligt. Det gör jag också.
Det är inte kunskap vi saknar. 
Vad som fattas oss är modet att inse vad vi vet och dra slutsatserna.



- Sven Lindqvist i boken Utrota varenda jävel


Är jag verkligen kvinna?

Vissa kompisar brukar skoja om att jag inte är kvinna då jag sällan lagar mat, städar eller tvättar. Tre sysslor jag verkligen HATAR och jag undviker därför dom på alla möjliga sätt. Ni kan ju bara tänka er hur mina tvätthögar brukar se ut (ja... i plural), hur mitt kök brukar lukta (hahah! nåja) och hur min mage brukar kurra. Nu _kanske_ jag överdriver, men var inte så säker på det. Min mage kurrar i alla fall.

Så. Vad händer i Malmö idag? Just nu är mamma på besök och vi (eh. hon) tvättar. Jag tänkte plugga lite juridik och framåt kvällen blir det nog en tur ut i stan.

Bam



ohhh minnen. Förrförra sommaren - Ales stenar med bror.


Så här skulle jag kunnat klä mig varje dag

Detta är bara så jävla snyggt så att jag vill dö. RIKTIGT fint.


Hiphop - Spotifylista

Gillar du hiphop? Här är en lista jag gjorde för gaaanska länge sedan. Full med härliga, bra låtar.




Enjoy.



http://open.spotify.com/user/reebeccaa/playlist/494tlmpl0VndWeMtDvTiHM

så kan det gå

Oj. Det är en ny vecka!


Det hade jag helt och hållet missat. Jag kommer tillbaka om en stund.

People - midsommar


Aos & My

Jag & Kawesh aka Sadiq aka Sade

Patz & Bam


-


Summernights.

Jag vaknade för tjugo minuter sedan. Way to go, Bam.

Men what the fuck, det är ju sommar!

Have a nice day.



Oh yes.

Jag vill till min säng något djävulskt mycket just nu. Skulle kunnat döda för att få tio minuter ensam också. På tal om vädret, liksom.

Utöver alla andra grejer som är allmänt jobbiga då.


HEJ

Jag somnade halv nio imorse.
Jag vaknade halv tolv.
Gissa om jag är trött?

I won't be a rock star - I will be a legend





Nu kan man göra allt med mobilen, synd att den inte fanns när jag föll i skam, för om dom filmade skandalen så skulle sanningen kommit fram

Här sitter jag sömnlös ännu en gång, som så många gånger förut. På samma sätt som alltid så lugnar musik (denna underbara musik!) mig och jag nynnar tyst på någon gammal låt. Titlar, artister och stil är utav mindre vikt - så länge låtarna tilltalar mig. Och det gör dom. Såklart.

Himlen lyser klarblå, jag tror att jag är ensam vaken i hela huset och är jag inte det så gör det ändå inget. Nu lyssnar jag på Sthlm City - Ken Ring. Mycket bra låt och väldigt vacker text. Det är han bra på, den dära Ken. Ett tips så här på morgonkvisten är att lyssna på hans låtar, skitsamma om hiphop inte tilltalat dig förut. Lyssna på texterna, på känslorna han sätter ord på.

Kvällen blev lyckad och nice. Men jag har ett hål i min hand. Eller, ja. Inte _igenom_ handen då, men uppe på. Skulle mer än gärna ha tagit en bild om jag bara inte varit så jädrans lat. Men nu är jag ju det så idéen om bilden får vara. Hur jag fick det? För att göra en ganska kort historia kortare; En kille råkade trycka in sin ciggarett där. Aj, sa jag. Minst sagt.

Nu ska jag fortsätta att mysa med Ken Ring (inte på riktigt då. Hihi. Eller nått.). Just nu: 2000-talet

Bam.

-


Nu kommer folket

Nu börjar vännerna trilla in. Blir dricka och annat kul ikväll. HERRÅ


Torsdagkväll!

Hello.
Igår gick det fort. Ena sekunden låg vi däckade i sofforna, beredda att kolla på Saw 2, i nästa sekund var vi på väg mot bo01 för att chilla. Dricka, kedjeröka och umgås. Randomkvällar brukar bli dom bästa och det var minst sagt väldigt kul igår. Kände ganska tydligt varför jag älskar Malmö så mycket inatt. Sveriges vackraste stad!

Hade en söt video att visa er. Eller ja, man ser inget men man hör en polare sjunga och spela gitarr. Nice är det! Men det går inte att lägga över den till datorn för något knasar. Kanske senare.

Nu ska jag dricka, puess på er.


VampyrBam?

Är det bara jag eller ser jag ut som en vampyr a la Twilight på dessa bilderna?
På ena är jag ASBLEK och sen så har jag asläskiga ögon på båda bilderna. Well... I wish....



Jag och my på första bilden och på andra har lizette joinat!