Nu, tack.

Vill personen som gav mig febern ta bort den igen, tack. Snälla?


Nu.

Vad en feberdrabbad Bam hittar på aka bildregn

Oh my god.

Chad White = HOT!

Tur för mig som har en ännu finare man!


YOU GIVE ME FEVER

Feberfeberfeber.


Jippie. Lagom till helgen.

What the fuck, Bam!?

Det tog mig exakt trettiotre minuter innan jag förstod att jag tittade på Eurovision Song Contest.

Ibland skrämmer jag mig själv.

Good morning

En ny dag med nya utmaningar. Timmar att klara av - utan att bryta ihop i tårar.

Wish me good luck

Bokmalens önskningar

Jag har så länge jag kan minnas älskat att läsa. Ungdomsböcker för att sedan övergå till mängder med böcker som främst riktar sig mot vuxna och nu är jag inne i en period där jag helst vill läsa om historia, konspirationsteorier och verkliga historier.

Jag vill fylla min bokhylla med böcker som kommer att förklara något för mig. Något jag verkligen tycker är intressant.

Fem böcker jag vill ha just nu:

1. Illussionen om gud - Richards Dawkins

2. Jag är inte rabiat. Jag äter pizza : en bok om Sverigedemokraterna - Niklas Orrenius

3. Det moraliska spelet - Eva Kärfve

4. Äkta vara: guide till oförfalskad mat - Mats-Eric Nilsson

5. Abrahams barn : vad skiljer och förenar judendom, kristendom och islam? - Christer HedinNågon som vill donera? Nu ska jag dock ha en dejt med denna lilla pocket....


-

Allt blev fel igår. Kanske är det bäst så?

Hört igår
M: Byggde du en Igloo när du var på Nordpolen?
S: Va?
Fröken: Menar du Polen?
M: Ja-a. (Tittar på S). Har du varit på båda ställena?


B.

Nu ska jag bli berusad. Hejdå skitvärld - hej underbara värld!


S-U-G-E-R är vad det gör!

Det suger stenhårt att inte ha några pengar. Eller att ha pengar sen att se dom försvinna när man betalar alla jävla räkningar. Nu snackar jag inte om att ha lite pengar - utan att stå utan. Det är så jag kommer att få leva denna månaden. Sen har jag en jävla massa andra saker att ta itu med. Det suger att vara student och det suger att vara människa.


Här var vi positiva, va!?

Nightmusic

Natten inatt är full utav underbar musik och det känns som att mina känslor blir smekta av de mjuka tonerna som glider in i mitt medvetna och kanske de inte så medvetna delarna av mitt inre.

Nu ska jag försöka att få tag i John Blund. Känns som att han undviker mig.

UPPLEV MER!

Jag. älskar. denna. låten. Och ja, jag vet att det är en reklam, men den är så jävla underbar. Sjöng på den halva natten.Bicycle race!

Cykelrundan till jobb ligger på mellan fyra och fem kilometer, lite beroende på val av väg. Det var motvind _hela_ vägen hem... Om jag är trött i kroppen nu? Inte alls...

Planerna för dagen såg tidigare ut så här:
x Plugga
x Packa upp
x Jogga

Så här kommer kvällen antagligen att se ut:
x Kolla på TV
x Film
x SovaPlans

Saker jag _verkligen_ vill göra i sommar:

x Bada och sola en massa!
x Vandra Båstad -> Torekov med myen
x Köpenhamnsdag + -kväll
x Sola och bada i Åhus
x Fler Skånetrips!
x Träffa patz - hon kommer hit en vecka!
x Bli negerbrun
x Träffa Salkatar, Pr0nto och Evil_PIMP/MIPS <3
x CHILLA!
x Komma in på Juristprogrammet

.

Mitt hjärta gråter.

Röd tråd efterlyses / Tankar utan eftertanke blir till nedskrivna meningar

Känslor är konstiga. Det är egentligen det enda jag har att säga som är värt att läsa, men ändå så kommer jag att fortsätta att skriva. Meningar fulla med gramatiska fel, utan någon röd tråd och med en efterlyst logik. Det känns som att detta är vad jag behöver just nu, en stund för mig själv då jag kan skriva av mig helt och hållet.

Tillbaka till känslorna. Vissa är så tydliga - lycka gör en lycklig och smärta gör en olycklig. Lycka nu kan göra en ont senare medan smärta nu kan göra en gott senare, men det är inte relevant just nu. Vad jag vill få fram, med ord som på ett papper, är de känslorna som inte är lika självklara. Känslor som man inte kan sätta fingret på - gör det ont? Känns det bra? Vad är det jag känner? Just nu känns det som att jag flyter i ett hav fullt med just sådanna känslor. Varannan våg ger mig en kallsup som aldrig förr, nästa får upp mig till ytan. Vilka är kalla och vilka är varma - jag vet inte. Jag vet ingenting, det är där problemet ligger. Förvirringen i min hjärna ligger på max, gasar den bara lite till så vet jag om att vansinnesfärden kommer att sluta i katastrof. PANG! En krock med livet, eller kanske det liv jag omedvetet (eller medvetet?) undviker att leva.

Målare använder färger, jag använder ord. På samma sätt målar vi en bild av våra tankar, vår syn på omvärlden och verkligheten. Det var så det brukade vara åtminstone. De orden jag förr (det var bättre förr!) använde för att måla en tavla full med mina tankar - är puts väck. Det typiska "Bam-aktiga" i texter jag skriver är också borta. Jag vet varken när eller vart dom försvann och jag är inte heller säker på om jag verkligen vill veta svaren. Vissa frågor borde förbli just frågor, har jag alltid tänkt samtidigt som jag lika länge varit nyfiken i en strut.

Nothing is logical, hör jag det eka innanför pannbenet, men ändå så klagar jag på bristande logik i det mesta. Varför söker jag svar på frågor jag inte vill besvara - varför går jag i riktningar mot mål jag inte vill besöka? Än en gång, inga svar. Svar jag på ett sätt inte vill ha, men ändå söker efter. Sökandet i sig borde, _logiskt sett_, innebära att en del långt inne i mig vill veta. Känna av hur det känns att ha kontroll. Igen.

Det är sådan jag är, vill ha kontroll på allt runtomkring mig. Jag kan vrida mig galen nätter långa på grund av frågor så som "Tar Universum slut?" och "Finns det någon högre makt så som Gud?" - men ändå så vill jag inte att forskare ska ta forskningen för långt. Låt mystiken finnas kvar, låt mig vara galen. Om än bara för en natt. Det enda jag ber er om är att besvara frågorna i mitt liv - jag vill ha kontroll.

Gör detta mig olycklig eller lycklig? Gör det ont? Känslor är konstiga, helt enkelt.
Är det så här andromeda ser ut när man är hög?


Ge mig sommar, snälla?

Jag längtar efter sommaren och jag längtar efter att dansa hela natten lång. Springa runt i söta små klänningar överallt - på klubben, på ICA, på stranden. Alla nedan får gärna flytta in i min garderob. Från Nelly.

People-list

Säg en person


.. som du älskar av hela ditt hjärta
 - Aron
.. som är den smartaste du känner - Min bror
.. som alltid får dig på strålande humör - Daniel, Andreas och Tomas!
.. som får dig att le när allt känns tungt - Johanna
.. som är den omtänksammaste du vet - My
.. som är en bitch - Umgås inte med folk som bitchar rundor.
.. som är snygg - Elle
.. som är osmart - Indie. På riktigt. Han hoppade in i väggen igår.
.. som är en riktig vän - My<3
.. som är din älskling - Aron

.. som är den galnaste du vet - Tomas.
.. som du kan prata med om allt - My
.. som är din barndomsvän -  Tina och Rasmus!
.. som du saknar - Morfar och Farfar
.. som du har spenderat mest tid med - Daniel, Andreas och Tomas...?:>
.. som du var dum emot när du var mindre
 - Alla idioter.
.. som du tycker är snäll - Cecilia!
.. som du skulle vilja krama just nu - Pontus.
.. som du inte har träffat på länge - Morfar och Farfar

.. som du vet saknar dig - Jag vet inte någon som saknar mig
.. som du träffade idag - Aron och Mushtak
.. som du tycker är söt - Cecilia!

Ur barnamun på jobb


Musica

Musikmusikmusik. Här har ni lite fler (utöver den underbara dängan av Black Eyed Peas några inlägg tidigare) låtar ni kan fetpeppa, dansa och njuta till. ENJOY.


Först ut: If we ever meet again - Timbaland och Katy Perry
Number dos: Hot Play and win radio version - Inna
Sist men inte minst: Bad boys - Alexandra Burke ft. Flo rida


Louboutin-kärlek

Skulle jag fått välja ett par skor ur Louboutins S/S2010 Collection så skulle det antagligen blivit den nedan. Svart - med den klassiska röda sulan såklart - med öppen tå och fin där bak. Classy men väldigt 2010. Mums.L-L-Love of my life


-


Meet me halfway

Just nu så spelas denna låten på repeat här hemma. Vacker, men ganska enkel, text - med ett fint kärleksmeddelande. Vad tycker ni om videon som hör till då? Personligen så gillar jag den, MASSOR. Känns som att den uttrycker precis vad texten vill säga, något jag inte riktigt tycker många av dagens låtvideos gör. Tyvärr.


BÄSTA bruden någonsin!

Hon kan driva med sig själv, men främst med andra. Thats why I love her! Men detta var bara för jävla fult! :)


VARNING! Dessa bilderna kan få dig att aldrig mer återkomma hit.

Jag har pluggat hela kvällen..blev lite uttråkad där en stund. Att leka efterbliven med camen är roligare än att läsa om koldioxid och vattenånga. Åhhhh yes.


Resultat:


Bye home

Nu sticker jag till mamma. Vi ses när jag är där!


Jasså?

Vad säger ni, dags för mat, påklädning och jobb? Jasså? Men då blir det så! Vi hörs senare, kids.

IRC vs IRL - Vem bestämmer vad som är rätt?

Jag vet inte hur många gånger jag hört folk klanka ner på internet-vänskap. Jag tappade räkningen för några år sedan och har sedan dess inte ens tänkt tanken på att ta upp den igen. I samma veva slutade jag också försvara det. Det känns som att det är hopplöst, folk vägrar inse att vänskap är så mycket mer än att träffas och umgås.

Mina vänner  ’på’ internet är just nu en stor del av den lilla krets runt mig som känner mig bäst.  Den lilla grupp jag kallar vänner är människor jag älskar av anledningen att de ställer upp när jag behöver dem – inte på grund av att de bor i samma stad som mig. De får mig att skratta när jag som mest behöver det, får mig att tänka efter när jag gjort något fel och de finns där. Dygnet runt. Det är mer än vad många så kallade vänner i ’verkligheten’ gör.

Vem har då rätten att trycka ner det vi har och säga att det inte är bra nog? Säga att det inte är riktig vänskap? Ingen!

Jag kan förstå hur det kommer sig att 40-talister många gånger inte står bakom mig i detta resonemanget, det jag kan verkligen. Datorer, internet, IRC, MSN, Skype (etc i all evighet) var inte en del i deras uppväxt, och i naturlig ordning då ej heller denna sortens kontakter. På den tiden var världen lika stor som idag, dock inte lika lättillgänglig. Men för att jag ska acceptera det, så tycker jag mig ha rätten att kräva acceptans tillbaka.

De är dock inte ensamma. Unga lever i trångsynhet de också, men på ett helt annat sätt än fläskbergen, som Per Nuder antagligen skulle ha uttryckt sig. För dem är det många gånger så att Rätt är vad de anser stämma. Sanningen är den de säger är sann och Vänskap är så som de vill att den ska vara. Alltså inte så som andra vill ha det.  Och verkligen inte så jag tycker att det borde vara.

Personligen så anser jag att det viktiga är att båda parterna trivs i en relation. Att man kan prata med varandra, dela med sig av minnen, synen på stora och små ting, önskningar inför framtiden och nuet. Är detta något båda kan och vill så är det upp till dem hur de vill se på sin relation, utan att någon ska beblanda sig och påpeka att den inte är äkta på grund av att den främst utspelar sig över internet.

Självklart så vill jag träffa dem, mina fina vänner,  mer än mycket annat här i världen. Men det är inte det som är det viktiga. Det viktiga är att de är vänner för mig, inte bara nick och människor på internet. Något som verkar vara svårt för människor att förstå.

Att man träffar på människor man antagligen aldrig skulle börjat prata med i verkligheten och att man får helt andra perspektiv på internet, det är en annan historia. Dit tar jag er en annan dag.

 

Bam.

 

Dedicated to; E,P,S.


-- andromeda


Partay

Förrförra helgen så firade jag en väns 20 års dag i Kristianstad (staden där jag ALDRIG lär mig att hitta) och det togs en massa bilder. Av respekt mot mina vänner så har jag valt att inte visa mer än en bild på en av mina vänner (den närmsta jag träffade den kvällen.). Hoppas ni förstår det.


Från ett soligt Malmö

Hejsan hoppsan världen! Kom innan för dörren för en stund sedan, har spenderat eftermiddagen med bästa vännen i Lund. Blev lite shopping också, såklart! Köpte bland annat bhn jag visade häromdagen (igår?) från H&M! Den var lite liten, men var sista som fanns kvar så var tvungen att slå till. Det blev två andra bhar också, enkla, raka och utan band. Sådant behövs också ibland.

Sedan åt vi glass ("gratis glass från Seven Eleven" <:) och myste i solen. Mysig dag! Nu tänkte jag kasta mig ner bland skolböckerna, men först tänkte jag leta fram lite bilder från förrförra helgen som ni ska få se. Jag varnar er redan, it was a crazy night. Men ni får såklart inte se de "värsta" bilderna. Höh. Puss.

Jag minns... låten Dear Ben

Den lilla låtbiten jag kopierade in för två inlägg sedan är från en av de vackraste låtarna jag känner till. Det är Jennifer Lopez som sjunger Dear Ben. Jag kommer ihåg när jag fick skivan denna finns på. Var väl en sisådär 12/13 år och älskade den. Bränd var den. Åh, har kvar den fortfarande och det händer att jag tar fram den för att njuta. Muuusik är kärlek.


-


Skulle jag kunnat så skulle jag gett dig hela världen

Min bästa vän, pojkvän, sambo och älskade fyller hela 20 år idag. Grattis, jag älskar dig. 


I just can't control myself
Can't be with no one else
It seems I'm addicted to the way
you like to touch me
I don't think they understand
Why I love at your command
From the words you speak so deep
Our bodies meet, I have to have you.

 


Fint under

Vilken dålig bloggare jag är, hah! Äsch, ibland kommer livet emellan och så får det helkt enkelt vara. I vilket fall som helst så hittade jag ett par underbara bhar på h&ms hemsida. Finns i totalt tre färger. Fina, eller hur?