ÅHJA

Idag fick jag paket. Min absolut fina P beställde två ringar och ett halsband till mig i torsdags och idag dök det ner i brevinkastet. Fint att komma hem till det efter jobbet idag, ska ni veta. Idag började det nya schemat för mig (vilket innebär att jag börjar en timme tidigare och slutar en timme/en och en halvtimme senare). Awesome, men jobbigt imorse. DAMN, är så pass trött nu att jag har planerat att somna tre minuter efter att detta inlägget publicerats. Det är planen i alla fall. Vill verkligen sova bra inatt. Hoppas?

Påminn mig att jag måste klippa min lilltånagel imorgon. It hurts. Och att jag ska ta med mig extravarma vantar (och en halsduk) till jobbet imorgon. Glömde det idag och det blåste (!) som fasen idag. Kallt, men ändå fint väder. Sol och allt.

PUSSGODNATT.

Morgontankar.

Jag sitter vaken ensam just nu. Ibland så är det denna tiden jag uppskattar mest, då jag har tid att tänka, tid att gör vad jag vill. Kolla på TV? Done. Plugga i lugn och ro? Done. En löparrunda? Done. Men inte idag. Nej, för idag är det en dag som inte går under "ibland", utan som dyker upp lite då och då. Alla tankar strömmar runt i huvudet och jag kan inte ens hålla en röd tråd i mitt inre.

Gjorde jag rätt i att flytta? Jag saknar mig familj något otroligt mycket, det känns som ett hål i mitt hjärta att jag inte suttit och kollat på Bones och ätit bullar med mammi på hur länge som helst. Inga rundor med storebrorsan, inga utekvällar i Malmöstad med underbart folk.

Missförstå mig inte, jag trivs jättebra. Jag har lärt mig mycket om mig själv, om människorna och världen omkring mig, men ändå så saknar jag dom som stod mig närmast. Tryggheten sitter väl i att jag vet att de aldrig kommer att försvinna, det känns skönt mitt i allt elände.

Flytten är inte allt jag funderar på. Pengar, drömmar, mål, förhållande, aktivitet. Det går åt rätt håll, men ännu är det många saker som känns jobbiga. Väldigt tryckande. Jag vill inte prata om det, genast så dunkar mitt hjärta snabbare och jag känner att jag får panik. Kanske därför jag känner behov av att skriva om det. Om hur jag tänker om det hela.

Min mamma sa, för ett tag sedan, att jag skriver väldigt dramatiskt. Nästan som att hela världen höll på att gå under. I den meningen så märker man att det är mamma som känner mig bäst. Ja, jag skriver främst när jag har en dålig timme, dag eller vecka. Och jag skriver ifrån de mörkaste delarna i mig. Jag är inte så här ledsen, nere och bitter dagarna i ända. Men texten får gärna kännas så. Då försvinner det från mig och risken att jag kommer att må så (igen) blir mindre. Perfekt.

Två par skor jag vill ha just nu!


Från Zara. Helt underbara. Hint!


Ett ord.

1. Var är din mobiltelefon? Sängbordet
2. Var är din andra hälft? Sängen.
3. Ditt hår? Slitet.
4. Din mamma? Älskad.
5. Din hemstad? Malmö.
6. Det bästa du vet? Mycket!
7. Din dröm i natt? Mardröm.
8. Din dröm/ditt mål? Lägenhet.
9. Rummet du är i? P's.
10. Din hobby? Osäkert.
11. Din skräck? Kopia.
12. Var vill du vara om sex år? Advokat.
13. Var var du igår kväll? P's.
14. Vad är du inte? Rik.
15. En sak du önskar dig? Pengar.
16. Var växte du upp? Malmoe.
17. Det senaste du gjorde?
Kissade.
18. Dina kläder? Morgonrock.
19. Din tv? Ingen.
20. Ditt/dina husdjur? Myspys!
21. Din dator? Bästis.
22. Ditt humör? Random.
23. Saknar någon? Många.
24. Din bil? Kollektivtrafik!
25. Något du inte har på dig? Strumpor. :<
26. Favoritaffär? Massvis!
27. Din sommar? Efterlängtad.
28. Älskar någon? Brorsan <3
29. Favoritfärg? Svart.
30. När skrattade du senast? Igårkväll.
31. När grät du senast? Nyligen.

GRATTIS ÄCKLIGAST

 

 

16 jan 1985 föddes en ful liten trollunge. P fick han heta och han är just nu full och glad. Så det är så.
13 augusti 2010 träffade han Bam, och hon är också full och glad just nu.

JAG AVGUDAR DIG. Helt perfekt blev den där lilla trollungen! Puss på dig, äckligast.


PERFEKT

Hade den mysigaste kvällen någonsin igår. P är antagligen världens mest mysiga pojke, allt var perfekt. Lagom bögigt, men det som var i centrum var att vi skulle umgås. PERFEKT, säger jag bara.

Idag ska vi ut och fira P. Han fyller hela 26 år gammal inatt kl 24.00. Gammal man, nu. Jag ser fram emot en rolig kväll - hoppas att ni också får det!

Am I dead? Maybe.

Nej, jag lever. Jag lovar. I PROMISE. Sitter i sängen just nu, väntar på att klockan ska bli lite mer. P ska överraska mig idag. WHAAA. Jag är inte speciellt glad i överraskningar, men just denna gången känns det awesome. Jag ser helt enkelt bara fram emot en mysig kväll, bara vi två. Åh ja. Its gonna be awesome.

Eftersom det är mys planerat så blir det enkla kläder. En mycketmycket gammal tunika och mjuka leggins som ser ut som byxor. Skönt. Enda sminket jag har är läppglans och målade ögonbryn. Snäll mot min hy idag. Så här ser jag ut just nu.

Ha en jävla awesome kväll, you readers.


Ps. Det var produkter från elf i paketet jag hämtade ut för länge sedan. För dom som undrar.




Vad har vi här?

Nu måste jag klä på mig och ta mig ut också. FAN DÅ. (Äh. Jag får i alla fall paket idag! Woha.)


Dag 2 av nyttiga Bam-resan.

Jag blir lite småyr då och då. Och så har jag haft lite huvudvärk, men utöver det så har jag faktiskt inte känt mig speciellt påverkad av att inte röka. Inatt dock. Fyfan vad jag var sockersugen och röksugen (tog ett knäckebröd istället och det hjälpte!). Det är en lång väg kvar, men varje lyckad timme känns som en maraton-vinst.

Idag har jag spenderat dagen i mitt rum
. Har packat upp allt och lagt det till rätta. Nu känns det mer som att jag bor här. Mysigt med mina saker. Nallen jag fick av mamma när jag var typ 11 eller 12 (ja. jag har en nalle! :D), mina böcker och mina ankor. Mina fina ankor. Imorgon blir det städning utav kök och badrum (Po tar vardagsrummet och hallen. Måste rensa ut kylen och städa den, så jävla vidrigt hahaha. Jag är på G, märker ni det?

Ni får bilder på rummet när jag har
dammsugat imorgon, jag lovar! Så här fin är min flagga på väggen! (Satte upp den så länge, vill ha den på andra sidan rummet sen. Fina fina Freddie.

Nej, nu blir det in i duschen se
n lite mat (kyckling idag igen. Har lite kvar!). Jag vill vara pigg när P kommer hem. Vi ses!




PEAR GIRL

Resan till Stockholm var smärtfri. Härligt (ibland kan det vara bra med bilåkande!). Det blev några öl igårkväll och sedan att sova brevid min pojke. Mysigt! Idag har jag packat upp massvis med kläder. Äntligen börjar det se ut som något i garderoberna. Ska visa bild på rummet när det ser mer vettigt ut (har fortfarande massor att packa upp. Mest böcker och så kvar dock). Eftermiddagen spenderade jag med P. Min fina P.

Vad jag gör nu? Tuggar på ett päron.
Mitt nyttiga liv har ju börjat idag. (nyårslöftena började gälla idag. Varför? En deal med en polare som kör liknande, vi peppar varandra). Ja. Päron alltså. Ingen läsk, nejnej. Det står vatten här. Jag har varit ett nervvrak på grund av många anledningar idag. Att jag inte rökt en enda cigg har påverkat det. Men jag har klarat det idag och jag ska klara det vartenda jävla dag resten av detta året. Sen kommer det nog automatiskt, tror ni inte?


Mot STHLM!

Om en timme sitter jag på väg norrut.

VI SES i storstan

Lista - 2010

Har du gjort något i år som du aldrig gjort förut?
Massor! Åkte till Stockholm, flyttade till Stockholm, träffade EPS.

Har du några nyårslöften?
Faktiskt. Sluta röka och få in träningen i min livsstil.

Vilka länder besökte du?
Danmark bara! 

Vad var din största framgång 2010?
Att jag började ta tag i mitt liv!

Största misstaget? 
Att jag drog ut på saker och ljög för mig själv. Allt i stort sett.


Den bästa nya personen du träffade?
P. Utan tvekan.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag hade väldigt ont (både fysiskt och psykiskt) men samtidigt så har jag börjat må jävligt bra. Hrm... Svårt.

Vad önskar du att du gjort mer?
Jag önskar att jag gjort mer helt enkelt. Saker som kändes rätt.

Vad spenderade du mest pengar på?
Att äta ute och cigg.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Julklappen från Johanna&My och Ps stöd och hjälp. Och självklart en massa andra saker (som besöket här nere i Malmö).


tired.

Packapackapacka. Jag är helt slut. Rummet är ganska tomt, men så får det vara. Tänkte ta ett avkopplande bad nu, jag återkommer!

2011 Start

Kvällen igår var väldigt lugn och mysig, måste jag säga. Uppskattat till tusen. Vi åt gott (flera gånger!), spelade sällskapsspel och myste vill TV:n. Det blev några glas vin, en öl och champagne, men inte så att jag blev speciellt berusad. Ville verkligen inte vakna upp idag och vara seg och bakis. Har alldeles för mycket att göra idag. Så. Vad finns på schemat?